PhrozenCrew Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Предлагам следните неща: програмиране на леки сайтове (php, html, css, javascript, sql, sqlite) корекция на грешки в готови сайтове VBA макроси за Excel програмиране леки десктоп приложения за Windows (autoid, freebasic, vbs) скрапване (извличане) на информация от сайтове до db, csv дизайн на картинки - векторен (svg) или растерен - OG-Images, лога, банери и др. прости 3D рендери с Blender cad чертежи на прости детайли ученически проекти в Scratch и други платформи изработване на простички анимации - до gif или видео формат изрязване и свързване на видеа Предлагам тези услуги на ниски цени. Това не ми е основна работа и го правя за удоволствие, когато имам време, за да поддържам форма. Плащането се уточнява според сложността на задачата. Обикновено предварително обявявам колко най-много може да струва услугата, в какъв хоризонт ще приключа и дали задачата е в капацитета ми. Ако имате нужда от подобна услуга, ще се опитам да ви помогна. Предпочитам да работя с хора от Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reno Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Здрасти, търся човек за правене на една програма (app) за андроид и Ios Може и една страничка за реклама директна връзка по е-майл /kirishev21@gmail.com или ЛС Поздрави ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.