Jump to content
BulForum.com

Power bank 6000 mAh-преносима батерия

Recommended Posts

Power bank 6000 mAh 1 A външна преносима батерия. И двете са ЧИСТО НОВИ. Черната е запечатана,а синята е извадена само за снимките.

Цена 15 лева за брой  ОСТАНА САМО ЧЕРНАТА

0885 208043.  Моля,ако имате интерес от закупуване САМО на телефона!!

СНИМКИ

@Denchev, тези батерийки са по 5 лева от магазините за изостанала стока от Европа, нямат гаранция доста често капацитета им е позаминал. Целия офис сме взимали от тях, та и по няколко, повечето пъти стават, ама има и греди.. провери ги дали реално са 6000 мАч или от стоене по складовете са стана на половина. И по-важното, бъгави са - не могат да осигурят МАЛЪК ток, т.е. когато консумацията от тях падне под някакво ниво - изключват напрежението към консуматора. Така устройствата с интелигентен заряд спират да зареждат преди да стигнат максимален заряд.. или по някое време. Примерно телефона ми явно има части от зарядната крива с малък ток и тая батерия просто изключва като реши, че консумацията става много малка. Та е досадно да вкаваш и изкарваш кабела, за да тръгне зареждането отново, доказано е смотаната им електроника в батерията, не е единичен случай.

Също е невъзможно да заредиш фитнес гривна, точно заради малката й консумация, тръгва и.. спира :)

• 2 months later...

Синята се продаде преди повече от седмица. Човекът е доволен.

Сега пускам за продаване още един вид батерия,която ми е подарък от А1 и ми е съвсем без пари. Ако има някой да се дразни,сега е моментът :lol:

ЧИСТО НОВА. 5000 mAh .Тънка и компактна.

Цена 20 лева  ПРОДАДЕНА

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...