James Bond Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 защо даваш грешни съвети? аз как го играя от Daemon Tools? Имах предвид,че ако е дал "eject" след като го е инсталирал,а не ако го е отворил с Daemon Tools!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 ще попитам тук за да не отварям нова тема. значи играя Hard Truck 18 Wheels of Steel и като минавам покрай някоя бензиностанция или нещо подобно ме спират ченгетата и ме глобяват за: Weight Station Avoidance. жулят ме много яко по 2-3000 долара, а аз даже не разбирам защо ме глобяват някой ще поясни ли за какво става въпрос и как да се избегне това. Благодаря ви предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 ще попитам тук за да не отварям нова тема. значи играя Hard Truck 18 Wheels of Steel и като минавам покрай някоя бензиностанция или нещо подобно ме спират ченгетата и ме глобяват за: Weight Station Avoidance. жулят ме много яко по 2-3000 долара, а аз даже не разбирам защо ме глобяват някой ще поясни ли за какво става въпрос и как да се избегне това. Благодаря ви предварително <{POST_SNAPBACK}> това не е бензиностанция е кантар за камиони. ако не си с наднормен товар трябва само да спреш на теглилката, да ти дрънне, че си измерен, и те пуска да продължиш. ако си закачил свръхтежък товар като преминеш през теглилката пак ще те "глобят" но по-дребна сума. ако си с такъв товар или не ти се занимава да се теглиш може да си гледаш на картата къде има такива теглилки и да не минаваш покрай тях. за целта на картата в ноутбука трябва да си пуснеш да ти ги показва къде са тез истории. полицаите те подгонват само ако си минал покрай теглилка и не си се претеглил! приятна игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 mobo, мерси с малко закъснение сега имам още един върпос за 18 Wheels of Steel. как се взимат лицензи, че не мога да давам работа на шофьорите, ако нямам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.