w00x Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Продавам полу-отворени планарни слушалки Fostex T-X0. Моделът е модифицирана версия на Fostex T50RP. Продавам ги, защото имам няколко чифта и тези не ги слушам. Слушалките са чисто нови, без абсолютно никакви следи от употреба. Вижда се и от снимките. Съхранявани са в кутията/калъфа и съм ги слушал не повече от 25 часа. Исках да чуя планарни слушалки и ги взех от любопитство. Подходящи и за гейминг. Като цяло имат много приятно и детайлно звучене, но имам други, които ми харесват повече и тези не ги използвам. В комплекта има 2 парчета материал, които могат да се използват за модифициране на звука. Инсталирал съм ги. Помагат за смекчаване на високите честоти. В интернет има много информация за възможни модификации на тези слушалки. Много популярен модел в модинг обществата. модифицирани T50RP MKII драйвери перфорирани падове от протеинова кожа и велур Импеданс: 50 ohms Чувствителност: 92 dB (at 1 kHz, 1 mW) Frequency response: 15 Hz–35 kHz Maximum input power: 3,000 mW Подарък - твърд калъф за съхранение. Цена: 240лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 6, 2020 Author Share Posted July 6, 2020 Продадени. Със здраве да им се радва новият собственик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.