RIP Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Преди месец и нещо имаше една буря и реших да пробвам какво ще успее да снима камерата ми.Заснех около 10 мин видео и от него извадих най-яките моменти,като някой направо ме изумиха. Пускам последоваетлност на 2 момента,които ми се сториха най-интересни. 1.Преди светкавицата... 2.Самата свткавица... 3.След светкавицата... Ето и вторият момент,улучен при случаен зуум от моя страна: 1.Преди... 2.След... Качеството е лошо,но пък камерата не прави добри снимки,пък и беше тъмно.Сложих 6хSlow Motion и пак трябваше да преглеждам 10 минутното филмче през стотни. Всички снимки тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 3.След светкавицата... Чувал ли си лафа: "Небето се отвори" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 8, 2004 Author Share Posted September 8, 2004 netrootbg, да, страшна работа... liquid, това повече на фотошоп ми прилича . Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 netrootbg, да, страшна работа... liquid, това повече на фотошоп ми прилича . <{POST_SNAPBACK}> и на мен ми мяза на фотошоп ма е много красиво иначе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-J-U- Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Ei tva e baq qko i na men mi se priiska da snimam.Ama kato nqmam kamera Ina4e pic-ovete sa mnogo ludi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 8, 2004 Author Share Posted September 8, 2004 Ei tva e baq qko i na men mi se priiska da snimam.Ama kato nqmam kamera Ina4e pic-ovete sa mnogo ludi. <{POST_SNAPBACK}> Няма начин да се снима с цифрово фото.Трябва видео и после да се отсява.Точно за това ми е чудно как е симана онази "аматьорска" снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 I az iskah da snimam debnah vednaj 1 chas kakvo da vi kaja nisto ( samo deto se izmokrih edna snimka ne mojah da napravia kato horata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Няма начин да се снима с цифрово фото.Трябва видео и после да се отсява. <{POST_SNAPBACK}> Можеш ли да ми обясниш защо и как точно се прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 Ами записваш си с камерата и след това с някаква програма за обработка на видео започваш да преглеждаш цялото филмче.При мен в комплект с камерата ми пристигна Ulead VideoStudio 7 SE DVD.Хубавото при нея е,че можеш да преглеждаш видеото през стотни (24 стотни = 1 сек.) и така доста прецизно можеш да разделиш цялото филмче.След като си намеря избраният кадър просто натискам бутона Capture Image и това е всичко.Например тези 3 кадъра на светкавицата горе са заснети за по-малко от секунда (дори със включен 6x Slow Motion при самото снимане).Така че е малко невъзможно човек да има такава реакция,да не говорим за фотоапарата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Ex mnogo qki svetkavici!!Vinagi sam iskal da imam takiva snimki!!Misi na vsi4ki!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
san4o-pans Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Pozdravlenia, unikalni snimki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.