d_micev Posted May 1, 2003 Share Posted May 1, 2003 kolkoto i tapo da zvuchi ... abe kak sa puska taia igra?! znachi sled kato se instalira mi izliza samo za online igra, i tam triabva da se registriram ama nikade niama serial !!! ako niakoi moje taka malko da pomogne mnogo sha sam blagodaren! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 1, 2003 Share Posted May 1, 2003 Dobre de, ti licenzirano kopie li imash ili piratsko? Stoto ako e piratsko........ malko me samniava da mozesh da ia igraesh taia igra. Stoto tia se igrae samo v neta, a nali znaesh kak kompaniite gledat na piratite - LOSHO. Moze i da uspeesh da iznamerish niakakva giavolia za da mozesh da igraesh, no ........ trudno. Cheti nasam - natam, proveri v astalavista.com megagames.com gamecopyworld.com i moze i da namerish neshto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted May 2, 2003 Share Posted May 2, 2003 Ето тук има едно доста добро описание за играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_d_micev Posted May 2, 2003 Share Posted May 2, 2003 ami az si izteglih igrata ot waeza i misla che e napalno piratska, niama li niakav nachin da si namera cd-key za da moga da igraia ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 2, 2003 Share Posted May 2, 2003 Principno bi tribvalo da ima nachin da igraesh, no ne mi e popadala v ratzete tazi igra. Neznam, proveri na tezi adresi koito sam ti kazal, tam bi tribvalo da ima reshenieto ako takova sashtestvuva. Ste ti se nalozi da se porovish ako iskash da igraesh. Ne zadalzitelno obache kliucha za palatkata da e CD key. Moze i da ima drug nachin.......neznam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 2, 2003 Share Posted May 2, 2003 idvate etotuk i viscko e ok.Pishe dori za geroite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.