Romel Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Значи интересува ме следното: горепосочения продукт работи ли под win XP SP2 или пропуска тоя момент, защото версията дето я свлих от wareza ( а и другата , дето я дръпнах от Датата) се инсталира успешно , но постоянно дава грешки и то радикални....Съмнява ме, че и двата варианта са от едно място и са ненапълно работоспособни, но не изключвам и момента , че може да не искат да работят под ХР..някои знае ли нещо по въпроса ? 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Еми не знам на мен ми върви под xp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Много хора се оплакваха от грешки и несъвместимости още когато нямаше SP2, а само XP. На мен лично ми вървеше без проблем със SP1a, а скоро не съм я качвал, така че не знам. Но е много вероятно, несъвместимостта да не е точно в SP1a или XP-то, а някъде другаде! Най-вероятно се кара с нещо друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted September 8, 2004 Author Share Posted September 8, 2004 Явно пак не съм бил точен ...Програмата се инсталира, и стртира, но на различни ключови места казва " не мога да отворя не знам си какво , грешка в ред еди си кой..." затова и питах. А вие с работещите, от wareza ли си я свалихте или от друго място? да не би да е проблемно качен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted September 8, 2004 Author Share Posted September 8, 2004 най-добре да се направи рекуест за друг РИП E би било глупаво и нахално да го поискам , а проблема да се окаже при мен и затова правя това "разследване" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 на мен също ми се появяват грешки.Още като пускам програмата ми издънва една грешка.Ок продължавам и после като цъкна някъде на някое меню и тогава се започва Грешка след грешка до фаталната грешка която ме изхвърля.Така е и на XP,XPSP1 и на 98SE. ПС Грешките са същите които Romel е описал. наистина качете някой по свястен РИП плс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.