Jump to content
BulForum.com

Cosmopolitan Virtual Makeover 3.....

Romel

Recommended Posts

Значи интересува ме следното: горепосочения продукт работи ли под win XP SP2 или пропуска тоя момент, защото версията дето я свлих от wareza ( а и другата , дето я дръпнах от Датата) се инсталира успешно , но постоянно дава грешки и то радикални....Съмнява ме, че и двата варианта са от едно място и са ненапълно работоспособни, но не изключвам и момента , че може да не искат да работят под ХР..някои знае ли нещо по въпроса ? 10х предварително

Много хора се оплакваха от грешки и несъвместимости още когато нямаше SP2, а само XP. На мен лично ми вървеше без проблем със SP1a, а скоро не съм я качвал, така че не знам. Но е много вероятно, несъвместимостта да не е точно в SP1a или XP-то, а някъде другаде! Най-вероятно се кара с нещо друго.

Явно пак не съм бил точен :)...Програмата се инсталира, и стртира, но на различни ключови места казва " не мога да отворя не знам си какво , грешка в ред еди си кой..." затова и питах. А вие с работещите, от wareza ли си я свалихте или от друго място? да не би да е проблемно качен?

най-добре да се направи рекуест за друг РИП

E би било глупаво и нахално да го поискам , а проблема да се окаже при мен и затова правя това "разследване" ;)

на мен също ми се появяват грешки.Още като пускам програмата ми издънва една грешка.Ок продължавам и после като цъкна някъде на някое меню и тогава се започва Грешка след грешка до фаталната грешка която ме изхвърля.Така е и на XP,XPSP1 и на 98SE.

ПС Грешките са същите които Romel е описал. наистина качете някой по свястен РИП плс.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...