LP-manqk Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 Mashef kade se gubi6 fe 4ovek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LP-manqk Posted September 10, 2004 Author Share Posted September 10, 2004 Emi vij sq az utre nqma da moga.Sega spe6no li ti trqbva ili ne byrza6. I si dai pica ako moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 OK ama ot pld si nali.V koi kv si we man.Am za snimka deaznam kak da go izmislq. Mamka mu mnoo mi e trudno da go snimam. Ama 6te se opitam da napraa ne6to po vyprosa.SPOKO man. <{POST_SNAPBACK}> davam, 40 leva ako sinavit kaji da go vida i ako go haresam da go zimam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LP-manqk Posted September 10, 2004 Author Share Posted September 10, 2004 40lv - Hahahaha,ti dobre li si we 4ovek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 OK ama ot pld si nali.V koi kv si we man.Am za snimka deaznam kak da go izmislq. Mamka mu mnoo mi e trudno da go snimam. Ama 6te se opitam da napraa ne6to po vyprosa.SPOKO man pi4 pogledni otzad na stapaloto 6te vidi6 predpazite otvarti gi i mi kaji kolko ampep4eta pi6e za da vida gore dolu kolko e mo6ten .abe te germancite ne lagat ama se pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
LP-manqk Posted September 11, 2004 Author Share Posted September 11, 2004 ti dobre li si we? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Абе тук нещо взе да намирисва работата. Вземи кажи най-накрая каде да доида даго видя и стига с глупостите имаш ли pic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted September 11, 2004 Share Posted September 11, 2004 Aaaa mashev i da ta pitam v 4ata vliza6 li po lesno da se razbereme? <{POST_SNAPBACK}> Значи докато четох първата страница и все си мислех "тоя пич е някав манияк в IRC" та тоя твой пост ми разясни положението. Ако искаш нещо да продадеш викам да ти дам няколко съвета : 1. Кажи какъв е модела на стоката 2. Кажи на народа и коя година е правена стоката 3. Дай снимка че да се види до колкото може какво е състоянието на въпросната стока 4. Говори по-малко ( така няма да си личи колко малко знаеш и хората няма да се опитват да ти бутат цената ) Та за да не каже някой админ ,че праскам оффтопик и че нямам интерес към стоката.. .ИМАМ ГОЛЯМ МЕРАК ДА СИ КУПЯ УСИЛАВАТЕЛ КОЙТО ЗАХРАНВА 2х200 за 70 ЛЕВА .. само че се съмнявам в това и за това преговарям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.