Roskata996 Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Здравей Пичове които не се сърди да ми отговори. Миналата седмица в сряда взех една уредба марка айва уредбата не е поузвана 10 години и аз като я взех първоначално не иска да се включи но после се оправи и след черти дни уредбата пак отказа да се включи какво може да и е моля да ми помогнете даите ми няква идея какво може да и е после ще пробвам да кача клип да види те за какво става на въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Дефинирай " не иска да се включи"... Постоянно е в режим стендбай или изобщо все едно няма ток? Ако няма ток: - в контакта има ли? - щепселът БГ стандарт ли е или не, ползва ли се преходник, има ли бушон в него... пробвай да го вкл на обратно, да размърдаш кабела, отвори щепсела, смени го, виж отзад на уретбата дали има копче за вкл/изкл... Ако е само в стендбай: -от дистанционно или копче се мъчим да я пуснем, нещо свети ли..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskata996 Posted April 25, 2020 Author Share Posted April 25, 2020 49 minutes ago, chasti said: Дефинирай " не иска да се включи"... Постоянно е в режим стендбай или изобщо все едно няма ток? Ако няма ток: - в контакта има ли? - щепселът БГ стандарт ли е или не, ползва ли се преходник, има ли бушон в него... пробвай да го вкл на обратно, да размърдаш кабела, отвори щепсела, смени го, виж отзад на уретбата дали има копче за вкл/изкл... Ако е само в стендбай: -от дистанционно или копче се мъчим да я пуснем, нещо свети ли..? Няма дистанционно за не я с копче се включва и се изключва относно светили нещо да една лампичка и при натискане на бутона за включване тя премигва и вътре в уредбата нещо щтрака след малко ще пробвам да ви изпратя клип да видите благодаря че се отзова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskata996 Posted April 25, 2020 Author Share Posted April 25, 2020 https://dox.abv.bg/download?id=8a34765ff5# - Линк за сваляне на тоя линк съм качил клипа с уредбата като го видите кажете ми какво може да и е и да не иска да се включи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskata996 Posted April 27, 2020 Author Share Posted April 27, 2020 Видях те ли клипа които ви пратих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Да. На мен ми изглежда като копчето да не работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 27, 2020 Share Posted April 27, 2020 Захранването е с проблем. Вероятно някоя защита сработва. Обърни се към @pamporov, ще я оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskata996 Posted April 27, 2020 Author Share Posted April 27, 2020 6 minutes ago, Lucky Luciano said: Захранването е с проблем. Вероятно някоя защита сработва. Обърни се към @pamporov, ще я оправи. Благодаря ти писах му чакам да видя кво ще ми отговори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskata996 Posted April 27, 2020 Author Share Posted April 27, 2020 3 hours ago, w00x said: Да. На мен ми изглежда като копчето да не работи. Нз може и да е то но ако е копчето тя изобщо няма да штрака вътре в нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskata996 Posted September 7, 2020 Author Share Posted September 7, 2020 Пичове разбрах защо уредбата неще да работи на токоизправителя има едно електромагно реле марка Omron след малко ще ви напиша координати на релето и ще бъда много благодарен ако някои от вас намери същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaba Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.