Jump to content
BulForum.com

Купувам монитор 15"

Recommended Posts

Искам някакъв монитор сравнително запазен с добър фокус да няма размазване и трептения да подържа 640х480@120Хц,800х600@100Хц,1024х768@85Хц, предпочитания към марка нямам стига да не е много скъп, предлагайте до петък, защото тогава е крайния срок до когато ми трябва.

Също така продавам монитор ДЕЛЛ 15" 800х600@100Хц, 1024х768@75Хц, леко картината не е добра - 35лв му търся - който има интерес може да дойде да види как е картината до петък също ;)

Имам такъв, който да отговаря на изискванията ти, с Тринитрон тръба и перфектна геометрия и цветове. Ама изобщо не се и замислям да го давам за такива пари. Просто е непродаваем.

Имам такъв, който да отговаря на изискванията ти, с Тринитрон тръба и перфектна геометрия и цветове. Ама изобщо не се и замислям да го давам за такива пари. Просто е непродаваем.

КАде си видял да съм обявил някакви пари? Защото аз конкретна цена не съм казъл (може да прочетеш поста обстойно ;) ) Кажи му какви пари му търсиш и дай малко повече инфо - стига сте спамили по темата аз имам еди какъв си обаче не го продавам (точно четях темата на AEL за видео картата - цялата му тема е напълнена).

Marvin ти продаваш ти обявяваш цената, на мен ако не ми харесва ще се опитам да е смъкна ако не успея да е смъкна здраве да е ;)

Ами, имах предвид сумите, споменати по-горе за такива монитори -веднъж 35 и веднъж 50лв! Не го давам за толкова! Мисля, че 100 лева му подхождат, с ясното съзнание, че за тези пари има и 17-ки на старо. Има, ама не такива!

За повече инфо относно марката и модела @ към брат ми Teddy-King!

И не бързай да ме обявяваш за спамер, щото и в темата на AEL за видео картата съм дал конкретно предложение, което съм подкрепил с факти, а не съм писал просто ей така! И даже съм направил забележка, че не му е мястото там за други коментари, които ми се сториха интересни.

Ако ме обвиниш, че съм ти наспамил и твойта тема, ще си изтрия постовете!

Да не говорим, че вчера ме ядоса, като свали от продажба, "поради липса на интерес", процесора, който ти бях поискал без пазарлък. Да не е нещо лично?

Ами, имах предвид сумите, споменати по-горе за такива монитори -веднъж 35 и веднъж 50лв! Не го давам за толкова! Мисля, че 100 лева му подхождат, с ясното съзнание, че за тези пари има и 17-ки на старо. Има, ама не такива!

За повече инфо относно марката и модела @ към брат ми Teddy-King!

И не бързай да ме обявяваш за спамер, щото и в темата на AEL за видео картата съм дал конкретно предложение, което съм подкрепил с факти, а не съм писал просто ей така! И даже съм направил забележка, че не му е мястото там за други коментари, които ми се сториха интересни.

Ако ме обвиниш, че съм ти наспамил и твойта тема, ще си изтрия постовете!

Да не говорим, че вчера ме ядоса, като свали от продажба, "поради липса на интерес", процесора, който ти бях поискал без пазарлък. Да не е нещо лично?

Ами ако беше лично щях да кажа. Не е лично - купих си вчера дъно за този процесор :D и ако го продам ще ми остане само дъно. А иначе за тоя монитор 100лв са ми много ;) Извинявай ако съм те засегнал нещо с това което съм написал по горе и в други теми не е нарочно. Та ако искаш процесора + 25 лв от моя страна за монитора - утре да идвам да правим пазарлъка ;)

Знех си, че не е това причината за процесора, ама вчера си намерих истински такъв, на 1.2GHz, а не Celeron, затова не ми трябва вече. И от мен нищо лично! ;)

Успех в търсенето!

Знех си, че не е това причината за процесора, ама вчера си намерих истински такъв, на 1.2GHz, а не Celeron, затова не ми трябва вече. И от мен нищо лично! ;)

Успех в търсенето!

Мерси ;)

Искам някакъв монитор сравнително запазен с добър фокус да няма размазване и трептения да подържа 640х480@120Хц,800х600@100Хц,1024х768@85Хц, предпочитания към марка нямам стига да не е много скъп, предлагайте до петък, защото тогава е крайния срок до когато ми трябва.

Също така продавам монитор ДЕЛЛ 15" 800х600@100Хц, 1024х768@75Хц, леко картината не е добра - 35лв му търся - който има интерес може да дойде да види как е картината до петък също  ;)

prodavam DTK 1024х768@85Хц 55lv.

kr6361@yahoo.com

prodavam DTK 1024х768@85Хц 55lv.

kr6361@yahoo.com

Как са цветовете - каде мога да погелдна как излежда монитора? За външен вид говора, на колко години е ти кой поред собственик си дай точен модел ;)

Как са цветовете - каде мога да погелдна как излежда монитора? За външен вид говора, на колко години е ти кой поред собственик си дай точен модел  ;)

DTK DE-570 KAT TCO95, AUGUST 1999 g. az sym edinstven sobstvenik, monitora e exploatiran na ne poveche ot 48kHz, koeto go e zapazilo elektronikata v pervektno systoianie. Windows-a go razpoznava kato "Delta DE-570".

Po princip e 75kHz no povecheto rejimi sa mu ogranicheni software-no.

taka che maksimalnia rejim mu e 1280x960@70Hz. Iarkost i Kontrast sa mnogo dobre.

Значи държи 1024х768@85Хц така ли? Каде може да се погледне как изглежда монитора?

Междо другото ако някой предложи монитор с TCO99 за 65-70лв ще е много хубаво и разбира се 1024х768@85Хц

Значи държи 1024х768@85Хц така ли? Каде може да се погледне как изглежда монитора?

Междо другото ако някой предложи монитор с TCO99 за 65-70лв ще е много хубаво и разбира се 1024х768@85Хц

1024x768@85Hz dyrji bez problem, bi go dyrjal i na 90Hz ako imashe takyv rejim.

ul. Lydjene 24, Krasimir

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...