XeForce3 Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Искам някакъв монитор сравнително запазен с добър фокус да няма размазване и трептения да подържа 640х480@120Хц,800х600@100Хц,1024х768@85Хц, предпочитания към марка нямам стига да не е много скъп, предлагайте до петък, защото тогава е крайния срок до когато ми трябва. Също така продавам монитор ДЕЛЛ 15" 800х600@100Хц, 1024х768@75Хц, леко картината не е добра - 35лв му търся - който има интерес може да дойде да види как е картината до петък също Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 imam Compaq 1024.Na 1024x768 nemoje da vdigne 85hz,obache kartinkata mu e chudna.Pishi ako te intarasuva-50lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted September 8, 2004 Author Share Posted September 8, 2004 imam Compaq 1024.Na 1024x768 nemoje da vdigne 85hz,obache kartinkata mu e chudna.Pishi ako te intarasuva-50lv <{POST_SNAPBACK}> Аз искам да го смена заради Херците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Имам такъв, който да отговаря на изискванията ти, с Тринитрон тръба и перфектна геометрия и цветове. Ама изобщо не се и замислям да го давам за такива пари. Просто е непродаваем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted September 8, 2004 Author Share Posted September 8, 2004 Имам такъв, който да отговаря на изискванията ти, с Тринитрон тръба и перфектна геометрия и цветове. Ама изобщо не се и замислям да го давам за такива пари. Просто е непродаваем. <{POST_SNAPBACK}> КАде си видял да съм обявил някакви пари? Защото аз конкретна цена не съм казъл (може да прочетеш поста обстойно ) Кажи му какви пари му търсиш и дай малко повече инфо - стига сте спамили по темата аз имам еди какъв си обаче не го продавам (точно четях темата на AEL за видео картата - цялата му тема е напълнена). Marvin ти продаваш ти обявяваш цената, на мен ако не ми харесва ще се опитам да е смъкна ако не успея да е смъкна здраве да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Ами, имах предвид сумите, споменати по-горе за такива монитори -веднъж 35 и веднъж 50лв! Не го давам за толкова! Мисля, че 100 лева му подхождат, с ясното съзнание, че за тези пари има и 17-ки на старо. Има, ама не такива! За повече инфо относно марката и модела @ към брат ми Teddy-King! И не бързай да ме обявяваш за спамер, щото и в темата на AEL за видео картата съм дал конкретно предложение, което съм подкрепил с факти, а не съм писал просто ей така! И даже съм направил забележка, че не му е мястото там за други коментари, които ми се сториха интересни. Ако ме обвиниш, че съм ти наспамил и твойта тема, ще си изтрия постовете! Да не говорим, че вчера ме ядоса, като свали от продажба, "поради липса на интерес", процесора, който ти бях поискал без пазарлък. Да не е нещо лично? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted September 8, 2004 Author Share Posted September 8, 2004 Ами, имах предвид сумите, споменати по-горе за такива монитори -веднъж 35 и веднъж 50лв! Не го давам за толкова! Мисля, че 100 лева му подхождат, с ясното съзнание, че за тези пари има и 17-ки на старо. Има, ама не такива!За повече инфо относно марката и модела @ към брат ми Teddy-King! И не бързай да ме обявяваш за спамер, щото и в темата на AEL за видео картата съм дал конкретно предложение, което съм подкрепил с факти, а не съм писал просто ей така! И даже съм направил забележка, че не му е мястото там за други коментари, които ми се сториха интересни. Ако ме обвиниш, че съм ти наспамил и твойта тема, ще си изтрия постовете! Да не говорим, че вчера ме ядоса, като свали от продажба, "поради липса на интерес", процесора, който ти бях поискал без пазарлък. Да не е нещо лично? <{POST_SNAPBACK}> Ами ако беше лично щях да кажа. Не е лично - купих си вчера дъно за този процесор и ако го продам ще ми остане само дъно. А иначе за тоя монитор 100лв са ми много Извинявай ако съм те засегнал нещо с това което съм написал по горе и в други теми не е нарочно. Та ако искаш процесора + 25 лв от моя страна за монитора - утре да идвам да правим пазарлъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Знех си, че не е това причината за процесора, ама вчера си намерих истински такъв, на 1.2GHz, а не Celeron, затова не ми трябва вече. И от мен нищо лично! Успех в търсенето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted September 8, 2004 Author Share Posted September 8, 2004 Знех си, че не е това причината за процесора, ама вчера си намерих истински такъв, на 1.2GHz, а не Celeron, затова не ми трябва вече. И от мен нищо лично! Успех в търсенето! <{POST_SNAPBACK}> Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
koop Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Искам някакъв монитор сравнително запазен с добър фокус да няма размазване и трептения да подържа 640х480@120Хц,800х600@100Хц,1024х768@85Хц, предпочитания към марка нямам стига да не е много скъп, предлагайте до петък, защото тогава е крайния срок до когато ми трябва. Също така продавам монитор ДЕЛЛ 15" 800х600@100Хц, 1024х768@75Хц, леко картината не е добра - 35лв му търся - който има интерес може да дойде да види как е картината до петък също <{POST_SNAPBACK}> prodavam DTK 1024х768@85Хц 55lv. kr6361@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted September 8, 2004 Author Share Posted September 8, 2004 prodavam DTK 1024х768@85Хц 55lv.kr6361@yahoo.com <{POST_SNAPBACK}> Как са цветовете - каде мога да погелдна как излежда монитора? За външен вид говора, на колко години е ти кой поред собственик си дай точен модел Link to comment Share on other sites More sharing options...
koop Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Как са цветовете - каде мога да погелдна как излежда монитора? За външен вид говора, на колко години е ти кой поред собственик си дай точен модел <{POST_SNAPBACK}> DTK DE-570 KAT TCO95, AUGUST 1999 g. az sym edinstven sobstvenik, monitora e exploatiran na ne poveche ot 48kHz, koeto go e zapazilo elektronikata v pervektno systoianie. Windows-a go razpoznava kato "Delta DE-570". Po princip e 75kHz no povecheto rejimi sa mu ogranicheni software-no. taka che maksimalnia rejim mu e 1280x960@70Hz. Iarkost i Kontrast sa mnogo dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted September 9, 2004 Author Share Posted September 9, 2004 Значи държи 1024х768@85Хц така ли? Каде може да се погледне как изглежда монитора? Междо другото ако някой предложи монитор с TCO99 за 65-70лв ще е много хубаво и разбира се 1024х768@85Хц Link to comment Share on other sites More sharing options...
koop Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Значи държи 1024х768@85Хц така ли? Каде може да се погледне как изглежда монитора? Междо другото ако някой предложи монитор с TCO99 за 65-70лв ще е много хубаво и разбира се 1024х768@85Хц <{POST_SNAPBACK}> 1024x768@85Hz dyrji bez problem, bi go dyrjal i na 90Hz ako imashe takyv rejim. ul. Lydjene 24, Krasimir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.