mofal Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 Здравейте , поради ъпгрейд продавам въпросното видео Inno3D gtx 770 Ichill Herculez Ultra 2gb . Картата работи идеално на домашното ми PC , ползва се само за игри , аз съм втори собственик и никога не е клоквана или ползвана за копане или нещо от сорта . По думите на предишния собственик също не е извършвала подобни "операции" . Доста масивна , хладна и тиха карта , със задна планка е . Имайте в предвид , че картата си иска голяма кутия и 3 свободни слота . В момента е монтирана на машината ми и е малко неудобно за снимки , ще ги направя през почивните дни , мога да направя каквито тестове пожелаете докато е на машината ми . Реални снимки по късно ! Намира е в град Пловдив и може да пътува за другите градове за сметка на купувача . За връзка с мен тук в темата , на лочно или на mofal@icloud.com Цена 120 100 90 80 70 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
mofal Posted April 19, 2020 Author Share Posted April 19, 2020 Нова цена 100 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mofal Posted August 1, 2020 Author Share Posted August 1, 2020 Пак ми бръмна мухата , нова цена 90 лв Почистена и със сменена паста МX4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mofal Posted August 4, 2020 Author Share Posted August 4, 2020 80 лв за Пловдив с лично предаване Link to comment Share on other sites More sharing options...
mofal Posted August 15, 2020 Author Share Posted August 15, 2020 Нова цена 70 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
mofal Posted December 7, 2020 Author Share Posted December 7, 2020 Продадена ! Темата е за триене Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted December 12, 2020 Share Posted December 12, 2020 а още през април можеше да я продадеш за 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.