coyote Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Prodavam volan s 17 butona,2 pedala i vibracia.Marka - Gembird.Na nego moje da se kara kola, motor, samolet i vsiakakvi 3D upravlenia.Ako chovek ne e siadal to triabva pone da opita.Tova e mania.Kupil sum go kraia na april mesec i ima oshte mesec i polovina garancia.Absoliutno nikakvi defekti ili povredi.Za snimki poglednete Tuk Cena $60 ili razmiana za HDD na sviastna marka, bez defekti i bad sek,80-120Gb,7200. Ako ima malka razlika nagore ili nadolu v cenata shte se razberem Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 takuf volan ne pomnq koga no bqh vidql za 130 leva chisto nov v tehno market evropa ! apuk za 150 leva imashe napravo idealen !!! a ti prodavash vtora ruka i do kolkoto gledam ne 4ak koi znai kvo za 60 $ kolko leva mojish da smuknesh ot cenata Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted September 7, 2004 Author Share Posted September 7, 2004 ako se zatrudniavash v smiataneto shte ti kaja,che $60 sa po malko ot 100 leva.Za volan v garancia - tolkova.A i kakvi imash v predvid pod idealen,moia da ne e za pravec 8C. 2004 e proizveden i e ot visok klas Sledvashtia molia Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 kato go vartish vrashta li se v sentara ili ot samosebesi ili Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted September 7, 2004 Author Share Posted September 7, 2004 ako si izvun igrata i si vkliuchil FFB-to se vrushta sam,Ako go izkliuchish ne se vrushta,a ako si v igrata se vrushta v zavisimost ot natovarvaniata ot putia ili udarite s drugi koli ili prepiatstvia.Moje da se nastroiva kolko da ti vliae nastilkata,kolko da vliae udrianeto v drugi koli,kolko da vliae udrianeto v steni i razni drugi neshta Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted September 8, 2004 Author Share Posted September 8, 2004 UP 55$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.