Jump to content
BulForum.com

Animations

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Jumper stiga si daval zor! Ako iska6 ti svali "Finding Nemo"! :angry:

Vmomenta go svaliam! Na 37% sam! Sled kato go svalia 6te go gledam i togava 6te go uploadna! Tova 6te re4e 4e 6te po4na utre! A koga 6te e gotov, edin bog znae! :P

Namerih Ant-Z: Title: Antz (DivX) Category: Kids & Family Description: Finally, a movie that depicts how bugs really live. Author: Walt Disney Keywords: aimated animation cgi

Resolution: 720/320 Length: 82:55 Bitrate: 773Kbit

I nego 6te svalia! Sigurni li ste 4e tova go niama v Warez.ru???

Da, siguren sum. Svali go i ako e qko ka4estvo go ka4vai. Az utre nai-veroqtno 6te svur6a s Hercules i 6te po4na Tarzan.

btw namerih Spirit Stallion Of The Cimarron i sq go svalqm sled 2-3 dni 6te e gotov  :D

Spirit Stallion

Tova pak izob6to ne sam go 4uval! Iako li e!

Guest Guest

ami ako tova 6te ti pomogne: Spirit

4etoh review-ta za nominiranite za Oscar i tam pi6e6e, 4e tva nai-zaslujavalo da spe4eli ama :angry:

6te go svalq i 6te go gledam, a ako e qko 6te go upload-na

ot teb 4akam: Finding Nemo + Ant Z

ami ako tova 6te ti pomogne: Spirit

4etoh review-ta za nominiranite za Oscar i tam pi6e6e, 4e tva nai-zaslujavalo da spe4eli ama  :angry:

6te go svalq i 6te go gledam, a ako e qko 6te go upload-na

ot teb 4akam: Finding Nemo + Ant Z

4akaite! :angry1

Iavno Niama da gledame "Finding Nemo" skoro! Slavih!

Samo se okaza 1 4as i 2 min 4eren ekran, bez gram zvuk ! :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 daje! :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Sega sam pusnal da se svalia Finding Nemo.asf! Etto harakteristikite: Author: Disney Keywords: finding nemo Description: complete full version Category: animated

Resolution: 352/288 Length: 62:28 Bitrate: 1041Kbit

Caknah go da se downloadva! Oba4e mnogo bavno stava! Dano i to ne se okaje tamnina i ti6ina!

Хора използвайте този адрес (www.imdb.com) следващия път. Според вас как може филм, който още никъде не е излязъл (има само един трейлър) да го има в интернет и най-вече пък в иМеш. Както и да е няма да ви трупам главите, но все пак вижте датата на излизане.

Country Date

USA 30 May 2003

По-рано от тази дата е абсолютно невъзможно да го намерите.

Ei nai-posle svalih Spirit: Stallion Of The Cimarron. Ka4estvoto e hubavo ama ima edin problem. Polu4ava se nqkakvo gadno nakusvane prez 2-3 sekundi. Moga li da razbera dali mu trqbva nqkakuv specialen codec ili problemut ne moje da se opravi

Ei nai-posle svalih Spirit: Stallion Of The Cimarron. Ka4estvoto e hubavo ama ima edin problem. Polu4ava se nqkakvo gadno nakusvane prez 2-3 sekundi. Moga li da razbera dali mu trqbva nqkakuv specialen codec ili problemut ne moje da se opravi

Ami probvai da go mine6 prez DivXRepair! Moje i da se opravi!

Az BTW ne moga da svalia AntZ o iMESH! Kato go rezumna e se connectva adski mnogo vreme i nakraia ni6to! Ama sam obe6tal i 6te go svalia!

shy, ot kude da si go namerq tva DivX Reapair. Svalih si go ot dvd.box.sk ama file-a ve6e precakan i sq ne znam ot de da go tursq, ako moje6 go ka4i na warez i post-ni edin link.

Imam edna ideq :D

Ima mnogo hubavi i stoinostni animacii, koito izob6to ne mogat da se namerqt ili sa s gadno ka4estvo, zatova predlagam da se zahvanem i nie sami da si pravim DVD rip-ove. Predpolagam, 4e DVD-ta 6te gi iznamerim po videotekite i pone 6te si imame filmite s hubavo ka4estvo ;)

I o6te ne6to. Mnogo ot filmite nqmat subs na bg - daite da se hvanem i da prevejdame. Az ve4e imam nqkolko prevoda i v momenta rabotq po subs na Atlantis 2

Ako ima jelae6ti neka kajat

btw The Tigger Movie

1. eto ti link za DivXRepair: http://www.warez.ru:8080/NEW_FTP/Win_Appz/DivXRepair/ :punk

2. Izteglih AntZ, sas sravnitelno dobro ka4estvo! :bgrin: Ne e nai-dobroto, ama stav! Mislia da go ka4a! Ama niamam subtitri i ne moga da nameria!

3. Za sajalenie :( niama da moga da pomogna s tova deto si go zamislil! Za6toto niamam mnogo svobodno vreme, vse pak hodia i na rabota! A pak i niamam DVD-ROM!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...