Jump to content
BulForum.com

Animations

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Ant Z q nqmam i az q tursq ama iok :(

ina4e moga da vi ka4a Bambi - ka4estvoto ne e ot nai-dobrite ama kvo da se pravi filma e dosta star

skoro 6te ka4a i Jungle Book + The Sword in The Stone

po-kusno 6te pogledna kvo imam i kvo ima na warez i 6te ka4vam

btw nqma da e lo6o ako i vie napravite ne6to po vuprosa :D

Utre 6te pusna Hercules da se uploadva, a Tiger 6te ostavq za malko po-kusno.

btw Lilo and Stitch nai-posle e zavur6en - gledaite go zaduljitelno :D

imam i edna molba ako nqkoi moje da nameri:

Spirit - Stallion Of The Cimarron - ako tova 6te vi pomogne be6e nominiran za Oscar

Utre 6te pusna Hercules da se uploadva, a Tiger 6te ostavq za malko po-kusno.

btw Lilo and Stitch nai-posle e zavur6en - gledaite go zaduljitelno :D

imam i edna molba ako nqkoi  moje da nameri:

Spirit - Stallion Of The Cimarron - ako tova 6te vi pomogne be6e nominiran za Oscar

Cool! :D

10X mam!

Ama tova film4e za koeto govori6 ne sam go i 4uval daje! ama 6te pitam edin priatel - maniak na tema animacia! A az da te pitam /i ne samo teb de/, 4uval li si ne6to za "Finding Nemo"? Pak niakva mnogo iaka animacia! Gledal sam i edno malko otkas4e! Triabva da e iako naistina! :punk

ami zaribqvka e, ako si fen na animations ama i da ne si ima mnogo sme6ni momenti - mislq, 4e 6te haresa na vsi4ki  :D

za JUMPER, kogoto go murzi da pi6e v tursa4kata Toy Story: TUK ;)

ne 4e me marzi prosto biah tarsil i go niamashe moe neshto da sam sa oburkal 10x se pak

Q kaji kakvi qnimacii ima toq tvoi priqtel - moje da ima ne6to interesno

Ami kato se vidia 6te go pitam! Oba4e az 6te go vidia 4ak petak ili drigia petak! pi4a u4i v Sofia! :P

Obe6tavam 6te go pitam! Toi mi e obe6tal i vsi4ki serii na "Priateli"! :rolleyes: Tova dobre, ama ti ne mi kaza 4uval li si ne6to za "Finding Nemo" - animacia!

Da - 4uval sum. Imam daje i trailer-a. Namerih filma v iMesh ama ne mi haresvat harakteristikite:

Resolution: 352/288

Time: 62:26

Bitrate: 952 kbps

ako vse pak te ustroiva moje da go drupne6 i da go ka4i6 tuk, 6tot v momenta svalqm i ka4vam edin kup ne6ta :D

btw zapo4nah da upload-vam Hercules sled 2-3 dni 6te e gotov :rolleyes:

Da - 4uval sum. Imam daje i trailer-a. Namerih filma v iMesh ama ne mi haresvat harakteristikite:

Resolution: 352/288

Time: 62:26

Bitrate: 952 kbps

ako vse pak te ustroiva moje da go drupne6 i da go ka4i6 tuk, 6tot v momenta svalqm i ka4vam edin kup ne6ta  :D

btw zapo4nah da upload-vam Hercules sled 2-3 dni 6te e gotov  :rolleyes:

Cakni mi edno link4e, PLS! Vse pak mislia da go svalia! ako e stava za gledane 6te go uploadna! :punk

Vij sq v iMesh nqma linkove ;) predpolagam znae6, 4e tova e programka ot tip p2p, taka 4e drupva6 si q ot warez, install i posle tursi6 Finding Nemo (az sum s versiq 4.0 ako tova ima zna4enie). Aide deistvai, 4e i na men mi se gleda tva film4e :D

Vij sq v iMesh nqma linkove  ;)  predpolagam znae6, 4e tova e programka ot tip p2p, taka 4e drupva6 si q ot warez, install i posle tursi6 Finding Nemo (az sum s versiq 4.0 ako tova ima zna4enie). Aide deistvai, 4e i na men mi se gleda tva film4e  :D

Cool! Po4nah da go darpam! Do okolo 17 3asa 6te e gotovo! I 6te go uploadna!

BTW, 10X 4e mi kaza za iMesh!

JUMPER kato tolkoz iska6 da gleda6 idi i si vzemi edna kaseta. Tuk ne6tata ne stavat tolkoz burzo - s taq bronzova tarifa deto sum... :D /Hercules go ka4vam 2 den i sum na 55 %/

btw to 6te e mnogo hubavo i ako ti vzeme6 da ka4i6 ne6to 6tot samo da use-va6 e mnogo lesno :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...