Jump to content
BulForum.com

Problem

Recommended Posts

The.Fugitive.CD1.1993.DVDivX.Internal-SChiZO.avi ne mi raboti probvah da mu napravia index otnovo s dvx tools no programata kazva che tova ne e AVI fail : )

I na men na edin film mi davashe, che ne e .avi file (zabravih koi beshe), obache reshih da go copyram s dqsen click v sushtata deriktoriq, demek dva filma, no vtoriq "copy of" i vze che se opravi (imam predvid toq s "copy of" raboteshe, a drugiq ne). Neznam kakuv beshe problema, qvno neshto dokato se e svalql e stnalo.

• 11 months later...

Проблемът явно е в качения файл, понеже и аз го свалих и G-spot не го разпознава. Свалих го още веднъж но проблемът си остава, тогава реших да потърся във форума и се натъкнах на тази тема. Последвах съвета на Runner, но и това не помогна. Може би ако не може да се качи неповреден файл, трябва да се изтрие или да се замени с друг, за да не се губи този хубав филм. В арената например филма е с различна продължителност , т. е. не е разделен на същото място/сравних субтитрите/, така че не става от там да си сваля само CD1, а и не искам да критикувам другите, но като че ли в уареза при нас филмите са с по-добро качество.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...