Jump to content
BulForum.com

ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ с PSP 3004+61 игри и 16GB карта

Recommended Posts

Оферта подходяща за създалата се ситуация. ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ и не скучайте поне половин година с офертата,която предлагам:

PSP 3004 Slim and Light. Конзолата е ХАКНАТА .
С 16 GB,карта памет,на която са качени 56 страхотни игри+ 5 оригинални игри подарък-цена 120 лева .Някои игри съм снимал,а на две от снимките има пълен списък с игрите
С 8 ГБ карта с 30 качени игри+5 оригинални игри подарък -100 лева.
Продава се в комплект с ОРИГИНАЛНО зарядно,оригиналните игри и картата памет.

Ако сте двама или мислите,че няма да се вредите от детето си,вижте тази моя обява за второ PSP  https://www.bulforum.com/topic/144254-psp-е1004-с-30-игри-и-8-gb-карта/

0885 208043Колеги,ако имате интерес от закупуване,моля звънкайте на телефона. Стига с тези съобщения и после дни наред никаква обратна комуникация!!

СНИМКИ

Denchev, това е форум за частни обяви, а твоите малко започват да заприличват на търговски.

Или това, или си купувал PS3 и PSP в промишлени количества. :)

Това е 7-мото PSP, което продаваш за последните 5 месеца...

Дори няма да броя PS3-ките, но съм почти сигурен, че са поне 4-5.

И ей така като започнете да ми докладвате постовете за спам... Кой мислиш, че ще го провери тоя доклад? :)

Сега видях,че си модератор. Тоест ти колиш,ти бесиш. Постъпи както намериш за добре. Аз предлагам нещо хубаво на хората за забавление. Щом смяташ,че е в нарушение,затвори темата. Но обърни внимание по-скоро на истинскиъе търговци в този форум,които пускат по 100 "лични" лаптопа на месец или купища хардове и компютърни части.

Имам интерес.

PSP вариантите не бяха ли за навън да се събират децата и да си цъкат, сеейки зарази?

За вкъщи не бяха ли обикновените Плейстейшини с джойпадове?

Не сме чак толкова строги, че да ти затварям темите или да ти ограничавам акаунта. Виждам, че продаваш и лични неща.

Не ядем доматите с колците. :)Всички сме консуматори, но аз лично нямам (а и не виждам причина да имам) 7 ПСП-та, 5 ПС3-ки и поне 4-5 тела за фотоапарати.

Просто го имай предвид.

Walter White ,ако въпросът ти е сериозен,не. По-подходящи за за вкъщи,защото на дневна светлина не се вижда много добре.  А ако имаш наистина интерес,моля обади се на телефона!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...