gadniqt Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Зарядно за лаптопи Леново + има и приставка за запалката на колата. Оригинално, пускано само за проба. 90 ватово. Цена 25лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mobi Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Леново имат различни накрайници .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted March 9, 2020 Author Share Posted March 9, 2020 1 hour ago, Mobi said: Леново имат различни накрайници .... Колега благодаря за пояснението,с кръглата букса,реално и с правоъгълна....има представка http://shop.itr.bg/product-50052254/-Втора-Употреба-Lenovo-AC-DC-Combo-Adapter-А-клас-with-ID-20V-4.5A-90W-Original-41R0140.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 1 hour ago, gadniqt said: Зарядно за лаптопи Леново + има и приставка за запалката на колата. Оригинално, пускано само за проба. 90 ватово. Цена 25лв Дай да видим тая приставка какво представлява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted March 9, 2020 Author Share Posted March 9, 2020 http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bfi1583756885u.jpg @pamporov ако ме питаш за колата адаптера - в дясно на снимката. А иначе представката от правоългълна(гледам в нета, че правоъгълните букси са по различни,та не знам моята точно за кой модел е,аз си ползвам кръглата букса ) на кръгла букса,която е, съм е отделил да се вижда. П.П. Сега видях кое си ми удебелил :),адаптерчето се включва към запалката и от там на самото за хранване има отделна букса за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Запази ми всичко комплект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted March 9, 2020 Author Share Posted March 9, 2020 продадено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.