Jump to content
BulForum.com

Club Tra LaLa

sine0chko

Recommended Posts

dano da e po dobra ot starata florida i da nqma mn chernokoji :)) taka da se kaji shtoto predi beshe ..... :bgrin: ama puk i imeto tra lala ne e mn hubavo spored men :( predstavate si nqkoi poznat kato vi pita kade otivash we v Tra LaLa :) :inqn no nqma znachenie imeto kato e otvorqt shte vidim za kvo stava na vupros

Като знам че съсобственник е и ония селяндур "Dj" Дамян който ще ми се прави на Холивудска звезда с тъпите му скечове там където хората са се излъгали да отидат да денсат... и музиката ще е Бритни и чалга "мешено" ,а щом има чалгица неизменно с нея са и ония с сиво-белите потници дето им е кеф да си ги показват, и мръсните крака с джапанки,които да не изтърват ДискотЯката са минали напряко с тях през нивата на стрина Цеца..Абе голяма СМРАД ще бъде..Аре нема нужда..

Поредната ПРОСТОТИЯ в това вече село..

Превзеха ни брей :angry:

Като знам че съсобственник е и ония селяндур "Dj" Дамян който ще ми се прави на Холивудска звезда с тъпите му скечове там където хората са се излъгали да отидат да денсат... и музиката ще е Бритни и чалга "мешено" ,а щом има чалгица неизменно с нея са и ония с сиво-белите потници дето им е кеф да си ги показват, и мръсните крака с джапанки,които да не изтърват ДискотЯката са минали напряко с тях през нивата на стрина Цеца..Абе голяма СМРАД ще бъде..Аре нема нужда..

Horna do nqkade si prava deiba i ciganite prevzrha celiq grad :{ ot sq go vijdam che sled 5-6 godini shte e full s mangali !!! a tova e mn ama mnogo losho :angry1 nai hubavo shte e vuv vsi4ki diskoteki da ne puskat mangasari i tolkova

Ами не може да се каже какъв ще е клубът преди да го отворят ама са му направили основен ремонт Точно до него ми е залата в която тренирам и ако пускат чалга ще полудея А за името.....то вече само такива откачени имена превличат вниманието и са инресни за повечето :(

super opisanie! biah na sashtia tozi "club" waw Warna i beshe istinska otwrat !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...