AGENT_ORANGE Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 terasata e veliko mqsto tam ot neq imam hubafi spomeni puk i dosta dobri idei sa mi idfali tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 ...тераса rox!! ....особено нощем...направо си е място за медитация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 На терасата.... обичам да седя на терасата преди да си легна да спя, да гледам през прозореца, особено защото е тихо и в повечето случаи хладно. Кеф ми е и през деня да поседявам понякога, но тогава седя повече на прозореца. Терасата също е добро място да излезеш с телефона, за да може да се чува нещо изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 V predishnoto mi jilishte imahme 2 terasi s masi i pejki(tip "gradinska mebel") i mnogo zelenina. Prez ljatoto....djin-tonik....birichka.....eehhh...spomeni. V segashnoto mi jilishte njamam nito edna. No pak imam dosta zavedenia na krachka ot nas (jiveja blizo do glavnata). A i za kompensacia na vilata imam 3 br. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 На терасата.Това е мястото, на което се освобождавам от негативната енергия. Едната (тераса) я премахнахме за сметка на кухнята, но пак цялата е остъклена и се открива много яка гледка към х-л Сант Петербург. Освен това, когато реша да си лягам кам два три часа, ми е приятно да излизам на терасата - няма жива душа и подухва лек ветрец. Тогава сядам на на една изтърбушена ламарина и гледам звездите. Голяма зарибявка е!!! Пробвайте-съвет от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 На терасата.Това е мястото, на което се освобождавам от негативната енергия. Едната (тераса) я премахнахме за сметка на кухнята, но пак цялата е остъклена и се открива много яка гледка към х-л Сант Петербург. Освен това, когато реша да си лягам кам два три часа, ми е приятно да излизам на терасата - няма жива душа и подухва лек ветрец. Тогава сядам на на една изтърбушена ламарина и гледам звездите. Голяма зарибявка е!!! Пробвайте-съвет от мен. <{POST_SNAPBACK}> EEeeeee ние много се събрахме около санкт петербург ве...за мойта тераса няма да говора....от най свежите е....гледка към целия град (но без санкт петербург) обаче е много студена Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 i az da se vkliu4a v temata na moita terasa pravihme remont minaloto lqto i q napravihme taka 4e ve4er kato sednesh da ne ti se stava 2 meki stola s 1 masi4ka za pitieta mejdu tqh opunal si se i gledaj zvezdite P.S. vednaj zaspah na terasata oba4e stana hladno i si otidoh v moita staq Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoGMaN_BG Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 ZA KVO SA VI TIA TERASI PO SI E GOT V DVORA NA KASTI4KATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 ZA KVO SA VI TIA TERASI PO SI E GOT V DVORA NA KASTI4KATA <{POST_SNAPBACK}> И трябваше ли да викаш толкова силно? Верно си е гот. Аз ако имах дворче, цял курник щях да направя, 5 лехи с домати, праз, лук, нямаше едно прасенце, като сега на терасата, ами три щях да гледам, картофки 2 лехи щях да сложа бе друго си е дворчето с нужника Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 още малко и "terasa fan club" ще основете we... Да не повярва човек, аз пък не виждам нищо особено в нито една от двете тераси дет имаме (като изключим съседките, естествено ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 още малко и "terasa fan club" ще основете we... Да не повярва човек, аз пък не виждам нищо особено в нито една от двете тераси дет имаме (като изключим съседките, естествено ) <{POST_SNAPBACK}> I az misla taka.Taia tema e mnogo tapa deto sa ia postnali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 защо да е тъпа? има хора, които мислят малко по-разично. за мен тераската е място за отдих и размисъл. яко ми е там, защо да няма такава тема, щом има и други хора, които им харесва терасата? много ограничено мислиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 ДА ЖИВЕЕ ТЕРАСАТА .Вярно е тя е многофункционална-става за готвене,изтягане,съхнене,пушене,пушкане ,осамотяване,лозарстване,земедлстване и много други неща.Но мен ме кефи терасата имам страхотен изглед от нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.