velvet_underground Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Въодушевен от една друга тема реших да напиша тази.Аз обичам терасата.Тя е многофункционална.На нея може да си проснеш прането,може да си запалиш барбекюто,за да си сготвиш нещо вкусно,може да пиеш кафе рано сутрин,може да пиеш ракия късно вечер.Може да седиш съвсем сам в тъмното потънал в мисли за нещо,нещо,което може да бъде абсолютно безсмислено,но може и да промени живота ти по някакъв начин.Въобще терасата си е тераса,тя е несравнима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 dA,да,терасата е добро място.Определено.Всъщност има някои тераси,които са гаднярски.Остъклени...по блоковете са най-често.Те за нищо не стават.Моята обаче си е супер добра,имам си и масичка и 3 стола.И ми е сравнително тихо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 А ние другите потребители на форума какво трябва да правим в тази тема ? Да даваме мнения за терасата ли какво ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Terasata e super qko ne6to osbenno kato ima6 qka kom6iika i tq jivee do teb!! Ei togava e qk kef!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Terasa e xubavo da imash i da izleznesh da piesh vecher po edna bira samo ako jiveesh v kashta.I tia e tvoia sobstvena.Tva e lichno moe mnenie no... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Верно,в блок не е хава...Аз съм на 1-ви етаж и имам решетки на терасата,а отдолу се разкарват някви мангали(живея до ст.Ботев и има двайсетина къщи с джаги) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Терасата е супер,дори и в блок.Всяка вечер сядам да си пия джина с тоник и лимон,набичил Черно фередже или някаква друга изрудия.Нищо не може да се сравни с удоволствието Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Мм,над Античния театър има една много спойна тераска.Вечер е невероятно красиво-градът отдолу свети,а горе е тихо и много приятно ако си с подходяща компания. А иначе и терасите на блоковете са приятно място ако искаш да гледаш нанякаде неопределено или просто да си блееш на хлад в нищото(в случая задблоковото пространство). Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 абе, майна в тоя форум много готини хора! не съм очаквал, че може да има толкова много любитрели на терасата. много е хубаво към 3-4 да излезеш на тераската и да си позяпаш. всичко е тъмно, всички спят, само аз и моите мисли. а понякога и тях ги няма (мислите) само седя и зяпам. вие знаете какво е Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 ние вече нямаме тераси имахме 2 ама първо тая на кухнята замина ... за сметка на кухнята (разширихме я), а сега дойде реда и на хола. и така аз вече си нямам тераска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 ние вече нямаме тераси имахме 2 ама първо тая на кухнята замина ... за сметка на кухнята (разширихме я), а сега дойде реда и на хола. и така аз вече си нямам тераска. <{POST_SNAPBACK}> Какво паднала ви е тази на кухнята. В що за блок живееш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Честно казано предпочитам верандата и по възможност задната веранда(да и аз си правя асоциации с Presidents of the USA). Особено като имам предвид прекрасната работа на архитекта измислил така да е моя блок че терасата ми да гледа в съседската, която гледа в спалнята ми. Изобщо гениално. Всичко което казвате е хубаво ама при мен е неизползваемо. Затова...old man on the back porch... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 И двете тераси вкъщи са наблъскани с цветя от майка ми. Хубаво е да има малко зеленина, ама то не може да седиш там без да те удря някое листо по главата Иначе и на мен идеята за веранда повече ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Какво паднала ви е тази на кухнята. В що за блок живееш? <{POST_SNAPBACK}> Хаха, Делта, чети малко по-внимателно, че и аз ще падна (от смях) . Сега сериозно. Имаме хубава тераса. Понеже е на 11 етаж, има сравнително хубава гледка. Има и доста (но не достатъчно според половинката ми) цветя, които създават атмосфера. Любопитното е, че настроението е различно през деня или през нощта. През деня е малко приповдигнато, дали е от светлината, цветята или изобщо динамиката по улиците долу, не знам. Но в малките часове има една особена романтика, тиха, с лека тъга понякога. Случвало се е да се будя през нощта и да ходя на терасата само за да погледам и да помечтая за нещо си, което през деня не ми е и минало през ума. Хубаво е да има открити тераси. Те някак си поддържат тънката връзка с външния свят, да не се затваряме съвсем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Единственото за което ползвам терасата е да хода да пуша.За друго не хода там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 az i za tva ne q polzvam..aa..da 4ista na kotkata kenefa ...ii drehi da prostiram ...zakvo mi e drugo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAIMAN Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 i za men terasata e varhovno izobretenie stiga da e na po-visoko ot 2etaj,ina4e e gadno--6um,mrasotiq,cigani(kakto kaza nqkoi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Да готино място си е терасата стига да не е много тясна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 i za men terasata e varhovno izobretenie stiga da e na po-visoko ot 2etaj,ina4e e gadno--6um,mrasotiq,cigani(kakto kaza nqkoi) <{POST_SNAPBACK}> Уверявам те, че всичко изброено присъства и на по-високите етажи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 А на мен ми се е случвало да заспя на някой стол на терасата с чаша мляко,никаква светлина и хора.Само музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 оле не ми говорете за тераси че днеска 5 часа съм търкал парапетите на задната тераса и после съм ги пребоядисвал с грунд...даже свърших преди 5 минути..такива вдъхновенни мисли ми доидоха докъто търках че да не ви описвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Терасата е едно от любимите ми места.Всяка вечер седя там в тъмното , пуша цигарки ваобще пален аиляк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Терасата е моя дом Сложил съм две саксии домати, гледам 5 заека, две кокошки носачки, дърва за заимата. И едно пънче да пуша. Едит: А забравих: вчера взех едно прасенце, да го угоявам за коледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Дааам балкона си е балкон, само да не е зимата че голям студ Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Терасата ми е голяма. Има цветя по нея и много обичам да излизам там. Особено вечер е много хубаво. Като излезнеш те духа лек вятър и е много приятна обстановка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.