MJMITAKA Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Koqto i versiq da izpolzvam s kakuvto i da e nik me bann-va. Kagete mi za6to????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Koqto i versiq da izpolzvam s kakuvto i da e nik me bann-va. Kagete mi za6to????? <{POST_SNAPBACK}> Moje da si bannat po host(IP).Ako e ban kakto kazva6 ti,bana 6te se maxne rano ili kasno.Az bqx banat dva,tri dena mi pravi mizeriii i se opravi i sega vsi4ko e OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 банват те от .. ? канал или цялата мрежа ? да си се заяждал с някой "опер" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Хах тва да не е от мирката бана Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJMITAKA Posted September 8, 2004 Author Share Posted September 8, 2004 Ne sum vlizal v mirc po4ti.Puska me samo v edin maluk server. Sq probam v naturella i podobni po golemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 мен ме баннаха в бг-то в натурела и нямах достъп до канала 2 седмици<приемаше ме като спам бот> и то заради един плъгин към winamp който показваше какво слушам в момента. Ако те банва от всички канали преинсталирай си мирката защото някой може да ти е хакнал компа и да е променил control.ini или mirc.lgc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 proveri si i identa 4e 4esto pri men se slu4va taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 ХАХАХ по принцип слагат бан от мрежата по-точно от сървър-а защото идента е Gold или GoldScript а може да ти сложат направо и G-line 24ч. 7d 30d и там някви си периоди, но винаги си има reason прочети го и ни кажи Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Dude svali si tozi : FreeBg Script dosta e dobur . Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 svali si GOLDscript www.goldscript.tk ne 4e shti opravi problema ama da napravq reklama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 Тва е ясно нали ти си го правил Или пук свали си HiScript И аз да напраа малко реклама Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 kogato si pusna BGmirc 1.09 ne mi dava dumite na bg kakto trqbva da e a vmesto tva mi dava _________ moje li da mi pomognete Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Prepory4vam na vski4ki mirca(chista).Tezi skriptove ne se pravat naprazno,v tqh slagat sumati gomca moje kato vliza6 v kanala da rasprostranqva6 nqkvi spam saob6teniq za tova da te bannvat.Ponqkoga i kam samiq ti nick se preka4at takiva saob6teniq.Instalirai se edna chista mirka nastroi si e kakto ti haresva i si patron Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice[man] Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 tova 4e dava __________ v BGmIRC e ot tova 4e ti se e bagnalo BGto na PCto.Na men sa6to mi dava tozi problem(sled kato bratov4edka mi zapametila text v word na bg i natroikite na wina za kirilizaziq se bagnaha ).No nai dobre si sloji mIRC(4ista versiq kakto kaza VIRTUALMANCHO). Nqma da ima6 mikakav problem pove4e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Prisyedinqvam se kym horata protiv scriptovete. Samo za primer predi okolo 1-2 godini kogato dial-up-a beshe oshte osnovniq internet iztochnik edin priqtel uspq da kara godina i neshto s kraden prez scripta si net. Vzimashe failcheto s parolite, razkodirashe go i gotovo. Ako shte polzvate script si go napishete sami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 tova 4e dava __________ v BGmIRC e ot tova 4e ti se e bagnalo BGto na PCto.Na men sa6to mi dava tozi problem(sled kato bratov4edka mi zapametila text v word na bg i natroikite na wina za kirilizaziq se bagnaha ).No nai dobre si sloji mIRC(4ista versiq kakto kaza VIRTUALMANCHO). Nqma da ima6 mikakav problem pove4e. <{POST_SNAPBACK}> а как мога да си оправя бг-то? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 nz kak sam barnal nekaf virus ama sam pra6tal edin vid PM virusi i imam G-lite mai4e be6e i sega me izhvarlq ot seki sarvar i mnogo gadno sumati preinstali pravi6 ama o6te mai pra6tam i nogo gadno dano nikoi da ne hva6ta kato men takaf virus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.