dragomir375 Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Здравейте. На скоро се опитах да влезна в профила си на OLX, но забелязах, че паролата ми не става. След като си направих нова парола и влехнах в профила си, видях, че има някакви обяви който не съм ги слагал аз. Довежда ме до мисълта, че може би профила ми е бил хакнат. Обявите бяха за техника и всяка обява е от различен град на БГ. В описанието на обявата пишеше това " Техника за 50% от цената .Прочетете повече тукhttps://is.gd/LNjCwP" Моля не отваряйте линка, защото ме съмнява, че е някаква измама и може да има вируси. Та модераторът е деактивирал обявити поради някаква причина. Искам да питам някой на ясно ли е какво се е случило и какво може да е ?? Питам от любопитство. Имам инсталирана антивирусна програма ( COMODO Antivirus + това на windows 10 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Понякога се бъгват някак и на всеки потребител се отваря един и същи профил. И на мен се е случвало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragomir375 Posted March 27, 2020 Author Share Posted March 27, 2020 Колеги, проблемите с акаунта на олх продалжавах. Вчера се опитах да влезна в профила си, но не става. Смених си паролата с забравена парола и изтрих тез излишни обяви който не бях добавел аз и си активирах мойте. Ислед малко получавам съобщение в пощатата, че акаунта ми е блокиран и после пак, получавам някакви съобщения, че новите ми обяви който не сам ги добавел са блокирани. Навежда ми на мисълта или някой ми е хакнал профила или имам вирус. Дайте съвет какво да правя ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 27, 2020 Share Posted March 27, 2020 Свържи се с тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.