Jump to content
BulForum.com

Мнения за Radeon 9550

Recommended Posts

6te si kupuvam nova karta.Moga da dam okolo 100$.Sprql sum se otnovo na ATI, 6toto mnogo sum patil s n-vidia!Kato i da e.Zna4i daite mneniq za modela i proizvoditelq.Mnogo iz4etoh ot op-gornite post-ove, oba4e ne se orientirah mnogo za proizvoditel.

Dnes vidiah v edno magazinche do PAPARAZI 9550 i misla che imashe i 9600 na ATI-proizvoditel chervenite platki.Edin dartak ima tam i mnoo se obiasniava ama e gotin ta idi i proveri.Zabraih kak se kazvashe magazincheto misla che beshe niakvi System li de a znam ta tva e.

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply
Dnes vidiah v edno magazinche do PAPARAZI 9550  i misla che imashe i 9600 na ATI-proizvoditel chervenite platki.Edin dartak ima tam i mnoo se obiasniava ama e gotin ta idi i proveri.Zabraih kak se kazvashe magazincheto misla che beshe niakvi System li de a znam ta tva e.

Smart system predpolagam.onq tip e s o4ila i malko fufli nali?Oba4e az pak ne mojah da razbera 9550 ili 9600.kajete de.Onq durtak vinagi ti predlaga tva koeto ima v momenta, da ne si izpusne klienta estestveno, taka, 4e na nego mu nqmai doveri.otivame edin den s edin priqtel i nq mu prai komp.Pi4a iska duno asus ili gigabyte, a onq mu kazva:"imame edno mnogo po-dobro-BIOSTAR".Prai si izvodite!Ina4e mersi za infoto vse pak! :punk

Smart system predpolagam.onq tip e s o4ila i malko fufli nali?Oba4e az pak ne mojah da razbera 9550 ili 9600.kajete de.Onq durtak vinagi ti predlaga tva koeto ima v momenta, da ne si izpusne klienta estestveno, taka, 4e na nego mu nqmai doveri.otivame edin den s edin priqtel i nq mu prai komp.Pi4a iska duno asus ili gigabyte, a onq mu kazva:"imame edno mnogo po-dobro-BIOSTAR".Prai si izvodite!Ina4e mersi za infoto vse pak! :punk

Mi kato gledam sichki sa s 9550 i dobre se klokva iavno niama da usetish nikva razlika ot 9600.Ta az bih si zel9550 na ATI proizvoditel ot onia dartak.Lucky Luciano IMASH PM ;)

Mi kato gledam sichki sa s 9550 i dobre se klokva iavno niama da usetish nikva razlika ot 9600.Ta az bih si zel9550 na ATI proizvoditel ot onia dartak.

Kvo ima6 predvid pod ATI proizvoditel?9550 si e na ATI

@batmirko ti kvo 6a kaje6?gledam, 4e si v 4as s tiq havi(v smisal, 4e ima6 edna ot kartite i moje6 da spodeli6 mneniq) :)

/Ne chetoh kvo pishe gore/

Nai-dobrite sa na Saphire i Manli. Az imam saphire. Na Manli obache mi haresva radiatora, s koito mojesh da si spresh ventilatora i taka da spechelish tishina :music

Uf,ame naistina sa nai-dobrite (Saphira i Manlito )!!!:))))))))))))

Osobeno Manlito :))))))))))

A Asusa v sravnenie s tqh e napravo za bokluka, taka de kakvi sa tezi Asus,v4era izlqzoha na pazara a dnes Videokarti ve4e predlagat -drugo si e markovoto Manli :)

Q popitai @Backbone za Manlito(dano se e opravil s garanciqta)!

Ta na kolko si q kloknal tvoqta Saphirka nerazbbrah i koe im e nai-hubavoto na Manlito i Saphira ,kaji da znaem -i da sprem da se nabutvame tuk s tezi neizvestni nqkakvi si tam Asusi!:))))

PS : Ti da ne rabotish v "Roldeks" ili "Smart sistem " ,shtoto za teq ot Roldeksa "nqma zne4enie FX5200 ili FX5900XT -si4kite sa ednakvo proizvoditelni samo cifri4kite im sa razli4ni ":)))) ..a za dqdkata ot SMSys...tam sa napisali po-gore za markoviq Biostar :))))))))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...