vasil088 Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 6te si kupuvam nova karta.Moga da dam okolo 100$.Sprql sum se otnovo na ATI, 6toto mnogo sum patil s n-vidia!Kato i da e.Zna4i daite mneniq za modela i proizvoditelq.Mnogo iz4etoh ot op-gornite post-ove, oba4e ne se orientirah mnogo za proizvoditel. <{POST_SNAPBACK}> Dnes vidiah v edno magazinche do PAPARAZI 9550 i misla che imashe i 9600 na ATI-proizvoditel chervenite platki.Edin dartak ima tam i mnoo se obiasniava ama e gotin ta idi i proveri.Zabraih kak se kazvashe magazincheto misla che beshe niakvi System li de a znam ta tva e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Dnes vidiah v edno magazinche do PAPARAZI 9550 i misla che imashe i 9600 na ATI-proizvoditel chervenite platki.Edin dartak ima tam i mnoo se obiasniava ama e gotin ta idi i proveri.Zabraih kak se kazvashe magazincheto misla che beshe niakvi System li de a znam ta tva e. <{POST_SNAPBACK}> Smart system predpolagam.onq tip e s o4ila i malko fufli nali?Oba4e az pak ne mojah da razbera 9550 ili 9600.kajete de.Onq durtak vinagi ti predlaga tva koeto ima v momenta, da ne si izpusne klienta estestveno, taka, 4e na nego mu nqmai doveri.otivame edin den s edin priqtel i nq mu prai komp.Pi4a iska duno asus ili gigabyte, a onq mu kazva:"imame edno mnogo po-dobro-BIOSTAR".Prai si izvodite!Ina4e mersi za infoto vse pak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Smart system predpolagam.onq tip e s o4ila i malko fufli nali?Oba4e az pak ne mojah da razbera 9550 ili 9600.kajete de.Onq durtak vinagi ti predlaga tva koeto ima v momenta, da ne si izpusne klienta estestveno, taka, 4e na nego mu nqmai doveri.otivame edin den s edin priqtel i nq mu prai komp.Pi4a iska duno asus ili gigabyte, a onq mu kazva:"imame edno mnogo po-dobro-BIOSTAR".Prai si izvodite!Ina4e mersi za infoto vse pak! <{POST_SNAPBACK}> Mi kato gledam sichki sa s 9550 i dobre se klokva iavno niama da usetish nikva razlika ot 9600.Ta az bih si zel9550 na ATI proizvoditel ot onia dartak.Lucky Luciano IMASH PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Mi kato gledam sichki sa s 9550 i dobre se klokva iavno niama da usetish nikva razlika ot 9600.Ta az bih si zel9550 na ATI proizvoditel ot onia dartak. <{POST_SNAPBACK}> Kvo ima6 predvid pod ATI proizvoditel?9550 si e na ATI @batmirko ti kvo 6a kaje6?gledam, 4e si v 4as s tiq havi(v smisal, 4e ima6 edna ot kartite i moje6 da spodeli6 mneniq) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Az puk sum chuval che 9600 e po zle ot 9550. Osobeno po otnoshenie na overcloack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 /Ne chetoh kvo pishe gore/Nai-dobrite sa na Saphire i Manli. Az imam saphire. Na Manli obache mi haresva radiatora, s koito mojesh da si spresh ventilatora i taka da spechelish tishina <{POST_SNAPBACK}> Uf,ame naistina sa nai-dobrite (Saphira i Manlito )!!!)))))))))) Osobeno Manlito )))))))) A Asusa v sravnenie s tqh e napravo za bokluka, taka de kakvi sa tezi Asus,v4era izlqzoha na pazara a dnes Videokarti ve4e predlagat -drugo si e markovoto Manli Q popitai @Backbone za Manlito(dano se e opravil s garanciqta)! Ta na kolko si q kloknal tvoqta Saphirka nerazbbrah i koe im e nai-hubavoto na Manlito i Saphira ,kaji da znaem -i da sprem da se nabutvame tuk s tezi neizvestni nqkakvi si tam Asusi!)) PS : Ti da ne rabotish v "Roldeks" ili "Smart sistem " ,shtoto za teq ot Roldeksa "nqma zne4enie FX5200 ili FX5900XT -si4kite sa ednakvo proizvoditelni samo cifri4kite im sa razli4ni ")) ..a za dqdkata ot SMSys...tam sa napisali po-gore za markoviq Biostar )))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.