PSYCHOSIS Posted September 19, 2004 Author Share Posted September 19, 2004 Хммм...значи с Ати туула клокнах 9550 на 450/250. Обаче 3дмарк2003 ми дава същия резултат като на 250/200 - 1500 точки. Първо, че е много малко, второ, защо по дяволите при клокването не дава повече?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 Хммм...значи с Ати туула клок+нах 9550 на 450/250. Обаче 3дмарк2003 ми дава същия резултат като на 250/200 - 1500 точки. Първо, че е много малко, второ, защо по дяволите при клокването не дава повече?!? <{POST_SNAPBACK}> Ами ползвайте Радлинкер-а на Омегите ве, с тях няма да имате проблем ! Освем това Омегите са преработени (към по- добро ) Каталист-драйвери! Ами ще се помъ4ите оше малко и накрая ше минете на Омега)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 абе аз пък тия омеги като ги сложих..клоквам с редлинкера ли какво е там...и като дам apply,ОК..връщам се и седят на defalt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 абе аз пък тия омеги като ги сложих..клоквам с редлинкера ли какво е там...и като дам apply,ОК..връщам се и седят на defalt... <{POST_SNAPBACK}> Да , прав си така е с Омега25.67, не знам защо ! Не ми се търси сега проблема ,защо е така ще търся по- късно! Затова си сложете Омега 25.51 с тях няма проблеми ! ПС: мисля 4е проблема е във Ати тоол-а който е в Омега 25.67- същия ,като в последния каталист ....мисля 4е за това е проблема ,но не съм сигурен ,като го намеря ,ще ви кажа веднага! До тогава плзвайте Омега 25.51 ...или с каквото ви се полу4ава клока там! Ако не можете да го намерите 25.51 -кажете ще го ълоадна някъде...или ще ви го пратя по мрежата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batmirko Posted September 20, 2004 Share Posted September 20, 2004 аз съм доволен-софтмоднатите 4.9 + ати тоола... ама тоя Thef DS се оказа тежък колкото doom 3... бая упорито се опъва на моменти... (търпимо е но все пак...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 batmirko Дай инфо как се държи картата, какъв резултат вади на 3Д -и марковете, и най-вече на какви честоти се държи стабилно. Така или иначе я търкаляш вече няколко дни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 batmirko Дай инфо как се държи картата, какъв резултат вади на 3Д -и марковете, и най-вече на какви честоти се държи стабилно.Така или иначе я търкаляш вече няколко дни... <{POST_SNAPBACK}> Що не 4етете ве ,ние за какво ги пишем тия работи? Темата е пълна с линкове и мнения ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Гледам почти всеки си е клокнал ядрото на около 450MHz, а на мен със същия този Ати Трей Туул максимума който мога да дам е 375 MHz . Някой да има идея защо? Иначе паметта я давам на макс т.е. 300 MHz и минавам 3D марковете по няколко пъти перфектно. EDIT Било лесно ама трябва и да чете човек какво му пише на монитора чат пат. Просто се редактира ini файла на Ati Tray Tools -a и си ок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted October 1, 2004 Share Posted October 1, 2004 Хммм...значи с Ати туула клокнах 9550 на 450/250. Обаче 3дмарк2003 ми дава същия резултат като на 250/200 - 1500 точки. Първо, че е много малко, второ, защо по дяволите при клокването не дава повече?!? <{POST_SNAPBACK}> pi4 za da clocknesh s AtiTool trbqva purvo da si installnesh driverite na catalyst shtoto inache drivera na atito primerno na gigabyte ne razreshava overclock i ti ot tam si menish chestotite obache realno te si sedat na 250/200 btw ako ti e gigabyteska mojesh da e dignesh na 460/260 durji se prekrasno samo trqbva da i slojish dopulnitelen ventilator otdolu na radiatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Ами аз съм с най-доброто от вариантите на Радеон 9550 - GeCube 9550xt - по дефаулт работи на 400/250, при мен е на 450/275 без никакво допълнително охлаждане и мога да размажа всеки 9600про. Така 4е какво да Ви кажа... Лошото е че не се намира в България иначе си купих ретаила от Щатите за около 100$. Но въпреки всичко колкото информация съм из4ел по ревюта и форуми тези карти /9550/ са най-доброто като съотношение цена-качество, а и почти всички се клокват доста прилично и успешно съперничат на 9600про. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 .........Иначе паметта я давам на макс т.е. 300 MHz и минавам 3D марковете по няколко пъти перфектно............. <{POST_SNAPBACK}> 300MHz че тя стандартно си идва на 400МHz Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 300MHz че тя стандартно си идва на 400МHz <{POST_SNAPBACK}> Явно е имал предвид DDR300 (ефективно 600MHz), освен и аз ако нещо не се бъркам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 2, 2004 Author Share Posted November 2, 2004 Smenih si moqta bugliva karta s GIGABYTE-ska. Ama otnovo ne6to ne e nared. Kogato pusnah 3dmark2001 mi izliza v windows. Otvarqm dxdiag i tam mi pi6e : AGP texture acceleration - not available!!!!!! Tova nali ne e normalno?!? I drugo - ve4e ne moga da si promenqm refresh rate-a na monitora. Uj go pravq na 85hz, ama to si stoi na 60. Nqkoi moje li da dade syvet kak da se spravq s tez problemi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 GF FX5700LE/128 DDR/VIVO/DVI tva e spored men za taia tsena ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 2, 2004 Author Share Posted November 2, 2004 Mdam, qvno si pro4el temata....kakto i da e. Problema s refresh rate-a go opravih. Za drugoto 4akam pomo6t Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Smenih si moqta bugliva karta s GIGABYTE-ska. <{POST_SNAPBACK}> Каква беше предишната ? Опитах се да проследя темата назад дали не си споменал, но само намерих един пост където казваш че можеш да дадеш 120$ и ще купуваш 9600pro и след това казваш че се опитваш да клокваш някаква 9550. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi_bg Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 GF FX5700LE/128 DDR/VIVO/DVI tva e spored men za taia tsena ! ! ! <{POST_SNAPBACK}> Tazi karta ne moje da se sravniava s 9550. Pravil sum testove s takava karta i moga da ti kaja che e super kutsa. Mnogo e odriazana (sujaliavam ako obijdam niakoi s podobna karta) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 2, 2004 Author Share Posted November 2, 2004 Predi6nata pak be6e 9550 , ama nqkakva ku4a marka, 64bitova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Аз не да те плаша, ама след слагането на най-новите драйвъри, нещо, което предполагам си направил, бих реинсталирал Windoze. Предполагам си свикнал, така че няма да е толкова тежко Едва след като продължи да ти прави проблеми и на чисто, търси проблема в самата карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 2, 2004 Author Share Posted November 2, 2004 нещо, което предполагам си направил<{POST_SNAPBACK}> знаех си, че съм пропуснал нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexmonev Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 SAPPHIRE R9550/128M/128B/TVOUT 80.50 $ ASUS A9550GE/TD/128M 82.50 $ Абе направо са на една цена дайте акал.Междодругото SAPPHIRE тая марка серьозна ли е или не е чак колкото ASUSa Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Мненията са противоречиви, но пове4ето от хората в HWBG казват че за софт мод най-добре е тази на Asus. Сапфира има атрактивно но много куцо охлаждане, за сметка на това тази на Асус е малко по-шумничка. Лично мое мнение слад като съм притежавал няколко различни продукта на Асус, че качеството няма почти еквивалент на родния пазар. Ти решаваш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 Мненията са противоречиви, но пове4ето от хората в HWBG казват че за софт мод най-добре е тази на Asus.Сапфира има атрактивно но много куцо охлаждане, за сметка на това тази на Асус е малко по-шумничка. Лично мое мнение слад като съм притежавал няколко различни продукта на Асус, че качеството няма почти еквивалент на родния пазар. Ти решаваш! <{POST_SNAPBACK}> Кфи са тия софт-модове кфи глупости тфа да не ти е 9500.Зависи от бройката една е хубава една е куца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 6te si kupuvam nova karta.Moga da dam okolo 100$.Sprql sum se otnovo na ATI, 6toto mnogo sum patil s n-vidia!Kato i da e.Zna4i daite mneniq za modela i proizvoditelq.Mnogo iz4etoh ot op-gornite post-ove, oba4e ne se orientirah mnogo za proizvoditel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 6te si kupuvam nova karta.Moga da dam okolo 100$.Sprql sum se otnovo na ATI, 6toto mnogo sum patil s n-vidia!Kato i da e.Zna4i daite mneniq za modela i proizvoditelq.Mnogo iz4etoh ot op-gornite post-ove, oba4e ne se orientirah mnogo za proizvoditel. <{POST_SNAPBACK}> /Ne chetoh kvo pishe gore/ Nai-dobrite sa na Saphire i Manli. Az imam saphire. Na Manli obache mi haresva radiatora, s koito mojesh da si spresh ventilatora i taka da spechelish tishina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.