Jump to content
BulForum.com

Мнения за Radeon 9550

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

ПРоблеммммм?!?!??!?...зна4и картата е АСУС и прави невероятни неща след клок...(450/500) СУПЕР СТАБИЛНА (неискам да я тормозя нагоре)

http://zzzzzzzzzz.hit.bg/ASUS!!!.JPG

проблема Е СЛЕДНИЯ ПОЛЗВАМ ati TOOL 0.0.22 ..след рестарт клока дава 4е седи оба4е явно си работи на 250/200 защото производителността и става ниска колкото при толкова...

КАКво да правя... (ина4е ка4их скалите на 450/250...дадох set clock-> save на нов профил и да го лоадва на 2д и 3д...мисля 4е правя вси4ко правилно...?!?!? какъв е този ефект?

Towa mislq 4e ]e se oprawi..hora ti4ajte za takawa wideo karta!! :)

ПРоблеммммм?!?!??!?...зна4и картата е АСУС и прави невероятни неща след клок...(450/500) СУПЕР СТАБИЛНА (неискам да я тормозя нагоре)

проблема Е СЛЕДНИЯ ПОЛЗВАМ ati TOOL 0.0.22 ..след рестарт клока дава 4е седи оба4е явно си работи на 250/200 защото производителността и става ниска колкото при толкова...

КАКво да правя... (ина4е ка4их скалите на 450/250...дадох set clock-> save на нов профил и да го лоадва на 2д и 3д...мисля 4е правя вси4ко правилно...?!?!? какъв е този ефект?

С кой драивер си , аз срещнах подобен проблем с Омегата 25.67...и веднага се върнах на 25.51 , клокваш с радлинкера ..или с Рива тунер..(предпо4итам с радлинкера ) -тестваш с игри а не с АТИ-тоол,мисля 4е е по-добре с реално 3Д натоварване , а не с нейзвестно колко ефективния Ати тоол!

а какъво от това ,даже и да не се растартира на тези 4естоти ,макар 4е не би трябвало да има такъв проблем ...ще си я държиш неклокната ...а като играеш игри я клокваш ...какво по-хубаво от това, без излишно натоварване на картата -помисли и върху това?! ?

Boris, vzemi si X800 XT i grijite zabravi. Nqma da ti se naloji da kopuva6 druga karta v sledva6tite 3 godini. Edinstvenoto uslovie e 4e pyrvo trqbva da si prodade6 komputera zaedno s vsi4ki igri i da raboti6 o6te pone 4 meseca. :)

Засега нямам оплаквания..така и направих..ати тоола ми седи мна стартуп

и с десния бутон су сменям прифилите-дефалт/клонат...:)

много съм доволен от видеото...

на демото на доом3 прави 30фпс!!!!!(high 800x600) и то на (450/500)...някой казват 4е стигат 480/580 ;) и все пак..аз ще го оставя така...

Засега нямам оплаквания..така и направих..ати тоола ми седи мна стартуп

и с десния бутон су сменям прифилите-дефалт/клонат...:)

много съм доволен от видеото...

на демото на доом3 прави 30фпс!!!!!(high 800x600) и то на (450/500)...някой казват 4е стигат 480/580 ;) и все пак..аз ще го оставя така...

Не се клоква от Ати тоол-а а от Радлинкера

разгледах го тоя Ати тоол и мисля 4е тои клоква за себе си само -докато върви той самият!

Клоква се от от "Radlinker"-a na Omega-та , аз клоквам само с него и нямам никакви проблеми , нито с рестарт нито без рестарт ,но аз я клоквам само когато играя ..за другото няма смисъл (филми и нет и офис-приложения имам в предвид )!

А за клока найстина няма смисъл да я държиш на махимума ,разликата не е толкова голяма а има вероятност да се прецака картата ,макар 4е както най -вероятно си забелязал не грее въобще -даже и на ръка -теста:) ,освен това (поне за Асус - а е така) достатъ4но са и орязали напрежението за да по4не да забива -преди да се прецака та да не ти остави шанс да я прецакаш ,за което поздравявам пройзводителите:)

Не се клоква от Ати тоол-а  а от Радлинкера

разгледах го тоя Ати тоол  и мисля 4е тои клоква за себе си само -докато върви той самият!

Клоква се от от "Radlinker"-a na Omega-та , аз клоквам само с него и нямам никакви проблеми , нито с рестарт нито без рестарт ,но аз я клоквам само когато играя ..за другото няма смисъл (филми и нет и офис-приложения имам в предвид )!

А за клока найстина няма смисъл да я държиш на махимума ,разликата не е толкова голяма а има вероятност да се прецака картата ,макар 4е както най -вероятно си забелязал не грее въобще -даже и на ръка -теста:) ,освен това (поне за Асус - а е така) достатъ4но са и орязали напрежението за да по4не да забива -преди да се прецака та да не ти остави шанс да я прецакаш ,за което поздравявам пройзводителите:)

AМИ аз ще си оставя ати тоола :D варши работа и ина4е ядрото наистина негрее но паметта доста понапи4а...(но не пове4е от нфорс2 4ипа ми...тоя голия долу :)

за видео паметта докато обработва мога да си оставя пръста МАКС 10-15 сек :wacko: но то и бе клок си парат...(докато рендира разбира се...)

греят на мрака2003 и доома най-много, но пред 1 мин останових 4е и при никакъв клок пак си понапи4ат същото :punk

AМИ аз ще си оставя ати тоола :D  варши работа и ина4е ядрото наистина негрее но паметта доста понапи4а...(но не пове4е от нфорс2 4ипа ми...тоя голия долу :)

за видео паметта докато обработва мога да си оставя пръста МАКС 10-15 сек  :wacko: но то и бе клок си парат...(докато рендира разбира се...)

греят на мрака2003 и доома най-много, но пред 1 мин останових 4е и при никакъв клок пак си понапи4ат същото :punk

Да ве не го махай ,но не го използвай -имах в предвид !

А за паметта - и аз това исках да кажа с клок без клок ,грее еднакво !

Ти да видиш как греят паметите на 9800 серията ,една СЕ дето я направих ХТ ме изгори така 4е пръста ме болеше 2-дни от тогава пипам много внимателно памети ... и това с клок без клок ,модната не модната ,няма зна4ение грее си , като я натвариш с нещо не се пипа ,а като не е натоварена 5сек мах 10-ако и то ако си я запуснал скоро.....верно 4е беше лятото но ако знаеш пък какво охлаждане и бях направил ,беше станала като подводница:)) ;) :)

Абе картата си е ...ЕКСТРА е за парите си...какво да говорим пове4е...

от фирмата казаха закакво ти е тая карта...тя даже в някой приложения е по-слаба от старата ти( 9000про)...:)

ама аз си даржах до последно да я взема и не съм разо4арован-за 86$ при положение 4е разни дърва са по 76$ (Р9200,ФХ5200) :)

АБе ина4е по какво с еразли4ава това 9550 от 9600про освен по 4естотитеЮ(съответно паметта)?

сложи си софтмоднатите драивъри : http://www.techpowerup.com/softmod/

иначе картата е с различно "ушким" ядро

@Pixel4e ся като почнат да се правят игрите с Shader 3.0c ще трябва да си едитваш мнението ...

Мне мисля да си оставя ати тоола и да си клоквам оттам (имам готов профил 450/500...и се селектират с 2 кликания...) няма смисъл да седи клоканал постоянно-пове4е работя и гледам филми... :wir

Ина4е мерси!! за инфото

сложи си софтмоднатите драивъри : http://www.techpowerup.com/softmod/

иначе картата е с различно "ушким"  ядро

@Pixel4e ся като почнат да се правят игрите с Shader 3.0c ще трябва да си едитваш мнението ...

Тези са стари ,земи Омегата 25.51 или 25.67,но последните не съм тествал още хубаво така 4е по-добре 25.51, ако не ги знаете ето линк:

http://www.omegadrivers.net/

А и още -софтмодването е за други карти ,да не пуснете да инсталирате "за софтмод на 9500нон про ..или 9800се" - това е за други карти !!!-това последното е за вси4ки който не знаят ,а който знаят -моля да не се обиждат -не е за тях инфото!

все пак преди да говориш щеще да провериш линка нали ? драивърите са "софтмоднати" така ,че да може да се клокват видео картите нищо повече ,за моднати 9500-ци и 9800СЕ-и си има отделен пачнат файл

Catalyst 4.9 v6.14.10.6476

(including overclocking for 9000/9200/9550/9600) поне в сайта така пише ? по-нови драивъри от 4.9 Каталист има ли !? щото аз незнам за такива

все пак преди да говориш щеще да провериш линка нали ? драивърите са "софтмоднати" така ,че да може да се клокват видео картите нищо повече ,за моднати 9500-ци и 9800СЕ-и си има отделен пачнат файл

Catalyst 4.9 v6.14.10.6476

(including overclocking for 9000/9200/9550/9600) поне в сайта така пише ? по-нови драивъри от 4.9 Каталист има ли !? щото аз незнам за такива

Нещо не си ме разбрал, това за картите 9500 и 9800 не беше инструкция за твойте драйвери а за Омегите и не за теб а за тези който не знаят !

За каталиста си прав ,аз не съм довидял нещо -сорри ,на твоят саит видях нещо 3.1 и се заблудих,трябваше да го разгледам по-обстойно -сори!

Ина4е няма спор за 4.9 -4е са последните, но аз си карам с Омегите

Ааа малко въпрос4е..аз сис ложих драйверите от диска те са от май месец.. :)..

та на диска има и AGP GART driver....сложих и него(слага някви работи за нвидиа( най вероятно са 4ипсета на дъното..стана ми супер 4удно...трябва ли да ги слагам тия или не?

Ааа малко въпрос4е..аз сис ложих драйверите от диска те са от май месец.. :)..

та на диска има и AGP GART driver....сложих и него(слага някви работи за нвидиа( най вероятно са 4ипсета на дъното..стана ми супер 4удно...трябва ли да ги слагам тия или не?

Мисля 4е не ,вземаш най-новите драйвери за Н-форса от саита на Нвидиа и отделно драйвер на видеото от където искаш!

АЗ не мога да ти помогна ,там на тях не пише ли з какво са тези Гарт Драйвери?

Абе сори 4е пак занимавам хората с 9550...

одеве си сложих каталист 4.9 от аати.ком ииии като пусна (450/500) екрана целия ми става на 4ери (ама много здраво...ленти мленти си4ки екстри...) :D така седя 2 пати по 1мин докато рестарнта... :confused :confused :confused

сега пак съм с асуските драйври и си4ко си е нормално...както преди :punk

Абе сори 4е пак занимавам хората с 9550...

одеве си сложих каталист 4.9 от аати.ком ииии като пусна (450/500) екрана целия ми става на 4ери (ама много здраво...ленти мленти си4ки екстри...) :D  така седя 2 пати по 1мин докато рестарнта... :confused  :confused  :confused

сега пак съм с асуските драйври и си4ко си е нормално...както преди :punk

Аз никога не рискувам да слагам най-нов Каталист от сайта на Ати,първо из4аквам отзвуците,това откакто преди време се бяха появили едни драйвери ,който горяха монитори(поне така пишеше из форумите -аз не съм си патил от тях )

Даже по4ти не ползвам Каталисти,тегля си най-новите Омеги ,те са на базата на последните Каталисти ,но са изтествани и подобрени от Омега!

Може би имат някаква блокировка за клок ,аз не мога да ти помогна ...а между другото с Ривата ли клокваш ,като сложиш каталисти???...въобще как клокваш?

s ati tool-a kzaah 10 pati gore... :punk  izob6to ne e losh! + towa mi e udobno da mi sedi dolu i da si smenqm profilite....za6toto q puskam na powe4e mnogo rqdko (samo kao pusna nqkoq igrica  :music

A да видях ...ами да !

Ами естествено ще ползваш това което ти е най-удобно!

Може ли едно кратко упътване как се ползва ати-туул?

И сам мога да стигна до просветление чрез експерименти, ама предпочитам да имам някакви инструкции.

10х предварително!

Може ли едно кратко упътване как се ползва ати-туул?

И сам мога да стигна до просветление чрез експерименти, ама предпочитам да имам някакви инструкции.

10х предварително!

Ами аз ползвам Радлинкера на Омегите ,не мога да ти помогна много ,но ина4е го огледах тоя тоол ,отвори го и сам ще видиш 4е е не е много трудно да се ба4ка с него .., но за особености -друг да каже!

Аве пи4 откри америка!

Много ясно 4е е не е X800...за 85$ ракета ли искаш?? :lol:

Важното е 4е картата си заработва всеки цент...

За мен ли4но да се дадат пари от рода на над 140$ за видео карта си е манящина и "нямане каде да си дам парите"...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...