shy_69 Posted May 1, 2003 Share Posted May 1, 2003 PLS, niakoi da mi kaje kakvo da pravia? Svalih si igrata, oba4e ne znam kvo da pravia s failovete koito sam svalil! Eto link da vidite kakvi sa failovete: za CD1: http://warez.ru:8081/gamez/Unreal_II_The_A..._Awakening/cd1/ za CD2: http://warez.ru:8081/gamez/Unreal_II_The_A..._Awakening/cd2/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
I_am_weasel Posted May 1, 2003 Share Posted May 1, 2003 ohow ima si info Installation Information : ========================== Just extract the archives and burn the .cue file with your favorite CD-Recording software. Then copy the crack from CD to installation directory and enjoy ! /Team FairLight ili razarhivirai failovete i burn (mother fucker burn we don't need no water ... ) zapi6i gi na cd-ta ili gi zaredi vyv virtualni cd-ta (daemon tools) sled tova kopirai cracka ot cd-tata v direktoriqta kade si instaliral i tva e .. aa ne ne e tva i 4erpi6 bira Link to comment Share on other sites More sharing options...
shy_69 Posted May 1, 2003 Author Share Posted May 1, 2003 dobre we maina, 1. Niama nikav *.cue 2. Kade po diavolite ia vidia tazi Installation Information? Ina4e za birata nikvi griji Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 1, 2003 Share Posted May 1, 2003 Ami q nadnikni kakvo ima v arhivite(za6toto .001 i t.n. sa arhivi) P.S. Otvori gi s WinRar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne3nam Posted May 2, 2003 Share Posted May 2, 2003 ave nqkoi imal li e problemi sas U2 The Awakening !?!?!!? az puskam igrata....vsi4ko e to4no...oba4e kato dam new game blablabla i po4va da zarejda i sled malko me izhvyrlq i izpisva.... General Protection Fault 6ah i mat !!!! to tva ne e samo na taq igra... na splinter cell sy6to mi go prai tva. nqkoi ima li nqkakva ideq ot kakvo e tova ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 2, 2003 Share Posted May 2, 2003 Igrata sam ia darpal ot tuk, niamah nikakvi grizi. ne3nam, problema ti ne e v igrata, a v PC-to ti ili v Windows-a ti. BTW s kolko RAM si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne3nam Posted May 2, 2003 Share Posted May 2, 2003 Igrata sam ia darpal ot tuk, niamah nikakvi grizi.ne3nam, problema ti ne e v igrata, a v PC-to ti ili v Windows-a ti. BTW s kolko RAM si? symnqvam se 4e e ot pc-to.... p4 1,7; 512 DDR; 40GB 7200 ;GeForce4 MX440 SE ne vijdam kakvo mu ima....a kolkoto do windows-a tam po moje az igrata sym q probval i na drugiq mi komp koito e xp 1700+ ama e samo 128 ddr si4ko drugo e sy6toto. ufff basi 6ibanata igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 2, 2003 Share Posted May 2, 2003 Igrata, kato izkliu4im 4e e mnogo kysa, e super.Tova i na men mi se e slu4valo.I na Unreal 2 i na Splinter cell.Prosto restartirah i posle si trygna. P.S. Nude patch za igrata.Da vidim Aida gola Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 2, 2003 Share Posted May 2, 2003 Moze i bug da ima igritzata........... koi znae, a moze i da se rita sas niakoe prilozenia.... da rechem DirectX-a ti, no moze da sa oste KUP drugi neshta...... neznam, preinstalirai Windows i probvai na chisto sas poslednite driveri za video kartata ti i togava kazi kakvo e stanalo. Mozesh kato za nachalo da optash da slozish samo novi driveri na videoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 2, 2003 Share Posted May 2, 2003 ... preinstalirai Windows i probvai na chisto sas poslednite driveri za video kartata ti i togava kazi kakvo e stanalo. Ей ся как пък не. Ша преинсталирам уиндоус за няква смотана игра. May be in some other life ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 2, 2003 Share Posted May 2, 2003 Ako si reshil da igraesh tochno tazi igra, znaesh li na kakvi chudesa sa sposobni niakoi hora...... Imam priateli deto chakat niakoia igra da izleze i oste na sledvashtia den ia igraiat. Ako obache neshto se zakuchi, ela da vidish sposobni sa na neshta deto nemozesh da si predstavish che sashtestvuvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 2, 2003 Share Posted May 2, 2003 Аз затва не играя игри. Един път зарибиш ли се и стой та гледай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 2, 2003 Share Posted May 2, 2003 Zena mi veche se zaribi......... sega nemoga da ia iztarza ot PC-to...... A predi vikashe: Az igri ne igraia, mnogo sa tupi...... Ela da vidish sega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.