Jump to content
BulForum.com

za Unreal_II_The_Awakening

shy_69

Recommended Posts

ohow ima si info

Installation Information :

==========================

Just extract the archives and burn the .cue file with your favorite CD-Recording

software. Then copy the crack from CD to installation directory and enjoy !

/Team FairLight

ili razarhivirai failovete i burn (mother fucker burn we don't need no water ... ) zapi6i gi na cd-ta ili gi zaredi vyv virtualni cd-ta (daemon tools) sled tova kopirai cracka ot cd-tata v direktoriqta kade si instaliral i tva e ..

aa ne ne e tva i 4erpi6 bira :beerchug

ave nqkoi imal li e problemi sas U2 The Awakening !?!?!!? az puskam igrata....vsi4ko e to4no...oba4e kato dam new game blablabla i po4va da zarejda i sled malko me izhvyrlq i izpisva.... General Protection Fault

6ah i mat !!!! to tva ne e samo na taq igra... na splinter cell sy6to mi go prai tva. nqkoi ima li nqkakva ideq ot kakvo e tova ?

Igrata sam ia darpal ot tuk, niamah nikakvi grizi.

ne3nam, problema ti ne e v igrata, a v PC-to ti ili v Windows-a ti. BTW s kolko RAM si?

symnqvam se 4e e ot pc-to.... p4 1,7; 512 DDR; 40GB 7200 ;GeForce4 MX440 SE

ne vijdam kakvo mu ima....a kolkoto do windows-a tam po moje

az igrata sym q probval i na drugiq mi komp koito e xp 1700+ ama e samo 128 ddr

si4ko drugo e sy6toto. ufff basi 6ibanata igra

Igrata, kato izkliu4im 4e e mnogo kysa, e super.Tova i na men mi se e slu4valo.I na Unreal 2 i na Splinter cell.Prosto restartirah i posle si trygna.

P.S. Nude patch za igrata.Da vidim Aida gola :woot :woot

Moze i bug da ima igritzata........... koi znae, a moze i da se rita sas niakoe prilozenia.... da rechem DirectX-a ti, no moze da sa oste KUP drugi neshta...... neznam, preinstalirai Windows i probvai na chisto sas poslednite driveri za video kartata ti i togava kazi kakvo e stanalo. Mozesh kato za nachalo da optash da slozish samo novi driveri na videoto.

... preinstalirai Windows i probvai na chisto sas poslednite driveri za video kartata ti i togava kazi kakvo e stanalo.

Ей ся как пък не. Ша преинсталирам уиндоус за няква смотана игра. May be in some other life ......

Ako si reshil da igraesh tochno tazi igra, znaesh li na kakvi chudesa sa sposobni niakoi hora...... Imam priateli deto chakat niakoia igra da izleze i oste na sledvashtia den ia igraiat. Ako obache neshto se zakuchi, ela da vidish sposobni sa na neshta deto nemozesh da si predstavish che sashtestvuvat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...