hardcore_united Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Здравейте! Търся си ТВ тунер за компютъра. Нищо по-специално, нужен ми е просто за запис на аналогов сигнал от видеокасети. Нямам нужда от дистанционно дори. Единствено да работи с Win 7 и да има диск с драйвери/софтуер. Нека да бъде някой от Пловдив, тъй като не ми се занимава с куриери. Цена - до 15лв За контакт - 0884088542 , може и вайбър (дори предпочитам, тъй като през деня докато съм на работа рядко мога да говоря) Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 Не ти трябва тунер, а кепчър (capture) или още наричан video grabber. За предпочитане със с S-Video вход, ако разбира се и плеърът има такъв изход. Ето такова нещо напр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 6, 2020 Share Posted January 6, 2020 И тунера ще му свърши работа. 99.99% от тунерите имат и вход по ниска честота. Въпроса е че отдавна няма аналогова ТВ и тунерите са на изчезване. Успех в търсенето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanata Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Имам някакъв Pinacle , само да го намеря, имаше даже и дистанционно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.