huhu Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Търся голяма компютърна кутия с дължина повече от 55см може и от сървър и 4U кутия.Празна без каквото и да е както може и със забележки. Моля оферти на лс със снимка, размери и цена;) Примерна Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Кутията от тази тема за 10лв. празна устройва ли те? Link to comment Share on other sites More sharing options...
huhu Posted December 28, 2019 Author Share Posted December 28, 2019 Може и сървърна кутия от дългите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
popodopolo Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Antec 510x510x21 устройва ли те като размер? С 4 см. по-къса от 55 см е, за това питам, за да знам дали да я снимам .... В безупречно състояние, като захранващия блок е с долно разположение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
huhu Posted January 4, 2020 Author Share Posted January 4, 2020 Може да дадеш поне модела на кутията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Какво ще работи в кутията? Трябва ли място за дисков масив, или просто разширителните платки са дълги? Питам, понеже има алтернативи, като едни стари шасита, дето много лесно им се махат "клетките" за дисковете и събират доста длъжки карти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huhu Posted January 5, 2020 Author Share Posted January 5, 2020 Кутията замислям да я модна и използвам за копач с 4 карти, които ще са на райзери на мястото на кадитата за hdd/cd. При всички положения ще се махат кадитата и най-вероятно предния лицев панел за вентилатори може и 4U кутия. Знам, че има и готови решения за това, но ми се виждат доста нерентабилни от цени ~200лв. Нещо такова да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Подозирах нещо такова. И аз преди време търсих подобно нещо за преработка, но с друго предназначение. Намерих едно леко оглозгано Chenbro, малко под 30 килограма, идеално ми дойде - от Изотсервиза го взех, ама има 7-8 год. от тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.