bakara Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Трябва ми за модифициране на едно Palomino Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 В Конрад продават Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 6, 2004 Author Share Posted September 6, 2004 А колко кинти е да знаеш Да не се окаже че е по скъп от процесора Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Ми може и така да се окаже.До колкото знам продават някакви големи разфасовки по 30-35 лева. Иди и ги питай може ли да ти доставят от германия някакви по-малки. Можеш да пробваш и от другата страна на моста в викиват, там може да имат. Тоя мод на паломиното май става и с молив, потърси из нета, може да си спестиш парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 6, 2004 Author Share Posted September 6, 2004 Ми може и така да се окаже.До колкото знам продават някакви големи разфасовки по 30-35 лева.Иди и ги питай може ли да ти доставят от германия някакви по-малки. Можеш да пробваш и от другата страна на моста в викиват, там може да имат. Тоя мод на паломиното май става и с молив, потърси из нета, може да си спестиш парите <{POST_SNAPBACK}> С молив ставаше на по старото ядро Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Еми значи там питай. Можеш да пуснеш обява в hardwarebg.com че ти трябва една капчица, някой може да има и да ти даде. Или пък направете партия с някой и си купете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Аз имам пълен комплект за модване на АМД ) 1. Електропроводяща сребърна паста (лак) 2. Силиконова термопаста. 3. Каноконлит за дупките на мостовете. 4. Лакочистител за изчистване на грешни мостове или други омазани работи, чисти и каноколит. 5. Специялна игла с дръжка за нанасяне на паста и каноконлит - тип зъболекарска. 6. Увеличително стъкло (огледало) - тип зъболекарско. 7. Препарат за почистване и заглаждане на контактната повърхност на кулера. Нещо друго да ти трябва? Срещу символичен наем от 3лв. ще имаш невероятната възможност да ползваш THE!!MEGA!!TURBO!!ULTRA!!ULTIMATE!!AMD!!LOCKING!!UNLOCKING!!OVERCLOCKING!!AND!!MODDING!!KIT!!! PS: Ей тва ЦПУ от сигнатурата съм го модвал с тоя кит . Волтажи,..кешове всичко се сменя само паста да има . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Ми може и така да се окаже.До колкото знам продават някакви големи разфасовки по 30-35 лева.Иди и ги питай може ли да ти доставят от германия някакви по-малки. Можеш да пробваш и от другата страна на моста в викиват, там може да имат. Тоя мод на паломиното май става и с молив, потърси из нета, може да си спестиш парите <{POST_SNAPBACK}> Абе и на мен ми тярбва (за ремонт на нагревателя на задния джам на колата ) ама това дето го продаваха във викиват е боклук - турско някакво, в тубичка. Като го взех казаха, че ставало - да ама не. Само за справка, стуваше 6 - 7 лв. Сега може и да имат по-хубаво. Ако някой мерне някъде да продават такова че да свърши работа, да свирка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 vikivat ili konrad tam sa vijdal Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Абе и на мен ми тярбва (за ремонт на нагревателя на задния джам на колата ) ама това дето го продаваха във викиват е боклук - турско някакво, в тубичка. Като го взех казаха, че ставало - да ама не. Само за справка, стуваше 6 - 7 лв. Сега може и да имат по-хубаво.Ако някой мерне някъде да продават такова че да свърши работа, да свирка <{POST_SNAPBACK}> И как ги оправи нагревателите ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 8, 2004 Author Share Posted September 8, 2004 намерих някаква поцинковаща боя ще я видим ставали нестава ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 И как ги оправи нагревателите ? <{POST_SNAPBACK}> OFFTOPIC: и мен силно ме интересува. щото ми казаха че с токопроводящи лепила нямало да стане - рано или късно пак се отлепя. май най-реалния начин засега е задно стъкло секънд-хенд + поставяне. ама отиват много пари и не знам дали си заслужава. ЕДИТ: АААА, Marvin, извинявай. наистина бях написал "термопроводящи лепила". My bad. Сорри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Аха точно за това го питам защото и аз знам че става само с смяна на джама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Аха точно за това го питам защото и аз знам че става само с смяна на джама <{POST_SNAPBACK}> Глупости! Нишките на джама се възстановяват точно със същия електропроводящ сребърен лак, с който се отключват процесорите! Той съдържа чисто сребро, а не сребърни окиси, като термопастата Арктик Силвър напр. -затова тя не става. Няма алтернатива, с никакви термолепила не става, защото нишките не провеждат топлина, а ток, вследствие на което се загряват! Имам такъв лак от години (поръчвал съм си го от Конрад) и съм го ползвал и по двете предназначения, при това успешно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Глупости! Нишките на джама се възстановяват точно със същия електропроводящ сребърен лак, с който се отключват процесорите! Той съдържа чисто сребро, а не сребърни окиси, като термопастата Арктик Силвър напр. -затова тя не става. Няма алтернатива, с никакви термолепила не става, защото нишките не провеждат топлина, а ток, вследствие на което се загряват! Имам такъв лак от години (поръчвал съм си го от Конрад) и съм го ползвал и по двете предназначения, при това успешно! <{POST_SNAPBACK}> пак OFFTOPIC: добре де ама при мен не става дума за нишките, а за конекторчето в единия край. просто се е откъснало барабар с жичката и част от нишката по стъклото. жичката я възстанових лесно, но не мога да го залепя конекторчето на стъклото. аз не съм търсил термолепило, а токопроводимо. пак нещо не сме се разбрали - иначе мерси за лекцията по електротехника. дай идея как да си закрепя конекторчето достатъчно стабилно, така че да провежда и достатъчно точец към нагревателя. на сестра ми колата май има същия проблем, така че който даде конструктивно и изпълнимо решение (трябва ли да споменавам да е ефтинко?) без да се сменя цялото задно стъкло, печели каса бира от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Vav Wurth prodavat srebarna pasta to4no za ni6kite predi dve godini struva6e 30-40 lv. 6i6enceto (edva li ima drasti4na promiana). Ofisa im se namra okolo hotel Leningrad (sre6tu vhoda na baseina) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 Е добре , защо да дава 30 лева като Ники , DJ Nicolaeff , за 3 лева ще му услужi?!Преди време направихме партия с него и взехме едно шишенце (15 лева CONRAD) , от което сме ползвали половин грам , колкото да си моднем Applebred-ите.Смятам , че 3 лева е символична ценa и няма смисъл да взима цяло шишенце , при условие , че ще ползва по малко от грам?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted September 8, 2004 Share Posted September 8, 2004 И как ги оправи нагревателите ? <{POST_SNAPBACK}> Ами не съм ги оправил все още. В бриколажа има нещо такова но ....... 30 лв. и то за няколко грама. Ако има навити да направим партия за покупка на такъв лак - насреща съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted September 9, 2004 Share Posted September 9, 2004 Офертата ми все още важи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.