Ghetto_Freak Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 Здравейте Търся таблет с цена до 350 BGN. Това даже е над тавана, но от търсенето това е минимума за 2рам. Спрял съм се на Хуавей Т5 на цена от 339 лева. Дайте мнения за други модели и прочие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 За таблет бих препоръчал само iPad. Другото е недомислено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted December 3, 2019 Author Share Posted December 3, 2019 До преди време ползвах iPhone & iMac, но сега искам да видя малко отстрани как изглежда картинката. iPad-а излиза извън бюджета ми за нов, а втора употреба стига до 3-ка, която вече мисля не се поддържа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Можеш да вземеш Мини 4 за този бюджет. iPad OS е много по-домислена от Андроид на таблети. И това го казвам като Андроид фен. За телефон никога няма да взема Айфон, както и за основен компютър няма да взема Макбук (имам Макбук просто ей така, ако ми се наложи да ползвам лаптоп за нещо и да имам досег с MacOS). Но за таблет не бих взел нищо различно от айпад. Таблетите с Андроид в този бюджет също не струват. Страшно бавни и мудни са. Ако искаш нещо качествено се приближаваш до цената на айпад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Здравете, използвам темата на Ghetto_Freak за да задам същия въпрос. Таблета ще е за внука което предопределя да е с андроид - детето си е свикнало с гугъл сторето. Колебая се между Huawei MediaPad M5 lite и SAMSUNG TAB A 2019. Бюджета ми е около 500 лева но може да се увеличи ако си струва. Ако има и друг по добър избор ще се радвам ако някой сподели. Пътьом имам и още един въпрос. Препоръчайте сервиз или човек за ремонт на таблети че ми се понасъбраха проблемни. Става дума за поправка на power бутона на стария таблет на внука - хваща все по трудно и става невъзможно пускането и спирането. Имам и един ASUS под Windows който е за смяна на usb порта и за проверка на card reader-а. Рийдъра се появява в мениджъра на на устройствата но не чете картите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.