vinyl_master Posted November 26, 2017 Share Posted November 26, 2017 Нашия на спалнята е 50 санта висок с пружини - нема такав комфорт.. Турски е но уж някав реномиран... Аз нямам забележки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 И аз си взех 3 неща от емаг на черния петък . Едното беше от друга фирма продаваща в емаг , та това нещо дойде учудващо още в събота но двете неща предлагани от складовете на емаг , не са изпратени още . Май ще има повечко забавяне с поръчките и тази година . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Моята поръчка ще пристигне днес. Сутринта получих СМС от Еконт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Но от емаг ли е или от някой от партньорите им в техния сайт . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Аз одеве получих водоструйката с Рапидо на вратата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 От emag. От партньорите избягвам да купувам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 От миналия черен петък поръчка ми седи на регистрирана и така и не ми е изпратиха . Сега взех да се чудя дали няма да се получи същото и отново да не ми е изпратят без да кажат нищо . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Е как така няма да ти я пратят?! Защо не се свърза с тях своевременно? Аз до сега съм нямал проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Само да ви кажа, че ако телевизорът ми не дойде, лично ще взривя складовете в Румъния... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Е как така няма да ти я пратят?! Защо не се свърза с тях своевременно? Аз до сега съм нямал проблеми. Ами звънях около 10тина пъти , писах им още толкова и получавах все едно роботски номера . Иначе като съм поръчвал нещо съм нямал приблеми освен ако не е на черния петък . Сега чакам от тях една хлебоопекарна и ако не дойде ще ме е яд , защото тогава имаше и други хубави промоции на черния петък . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Аз изобщо не смятам, че подобен ден си заслужава особено, освен ако ТЪРСИШ конкретни неща и/или много такива, които случайно да са намалени действително с доста. Не намазах май, защото в сряда поръчах някакви неща, измежду които ssd и тошиба 3ТБ хдд, защото и очаквах в петък да се разпродаде всичко дори да е с 5 лв по-евтино, и не ми се чакаше после, и се оказа, че ssd-то е намалено с 15-20 лв в петък, и те се разпродали. ХДД-то не видях да е намален. Днес чаках някаква сайбър уиик, но не видях грам намаление, а те по-скоро "намаленията" си продължиха от петъка както са си, та днес си поръчах една видеокарта, която предполагам дълго ще стои на 30-40 лв намалена. Да не говорим, че от известно време следях цените поради още вървящия ъпгрейд на компа, и в петък цените бяха малко намалени от реалните преди това, а "зачертаните" (от които уж е намалението) бяха с няколко десетки лв над тия дето бяха 2 дни преди това . Единствено в емаг гледах има добри намаления на някои неща, но като не търсех такива..., пък и с емаг нещо не искам да имам взимане/даване. Сигурно за неща, които струват хиляди лв си заслужава доста, но пак, трябва действително да имам нужда от нещо, за мен е тъпо само заради намаленията да се купуват неща, които или нямаш нужда, или имаш много малка такава. Вярно че и в чужбина се случва, но за мен лично това е "отдушник" за други проблеми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 И ние успях да се сдобием с една сокоизтисквачка от Бош MES 3500, която беше намалена почти на половина Препоръчвам ви да погледнете европейските сайтове на Амазон тъй като има доста продукти на сметка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 За мен Амазон винаги са били много скъпи. Каквото и да съм погледнал - в Ибей е по-евтино... Затова предполагам днес един потрива ръце и подмина 100 милиарда... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Пристигнаха капсулите ARIEL и таблетките за миялната. Отново с Рапидо. Но и вчера и днес фактури не видОх. Момчето казва, че всичко трябва да получа по мейл - и гаранции, и фактури, но дотук не би. От ЕКОНТ все още хабер нямам, а там е баш стоката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 (edited) Фактурите са ти в профила в emag, заедно с гаранциите. Edited November 28, 2017 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Ангеле, ще пиеш бира в Йегера ти за моя сметка, видяло се е... Всичко без рутера ми е фактурирано, спокойствие едно усещам, бира сипвам си студена... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 В E-mag тръгнаха Crazy days! промоциите за следващите 3 дни... Аз си мисля да взема ТОВА. Мнения? Мисля че цената е много добра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 Стабилна мъдрост се наблюдава с тазгодишния черен петък - 5-ти е, аз още не съм получил първата си и най-голяма поръчка, включваща батута и компресора... Другите вече пристигнаха, макар направени по-късно. За шоу пристигна и заваръчната ми маска, която е част от голямата поръчка... Проследяване не мога да направя.Спиди се насраха тотално - типично. Получавам съобщения на Вайбър (кой и къде каза, че сме длъжни да имаме Вайбър?!?!?) как ще получава пратка Х до 13.30 на еди коя си дата и пратката идва след 2-3 дни - ТУШ! Куриерите "МЪДРО" се обаждат две минути преди да са ти на вратата сякаш в дома ти има караул да дежури за пратки... Спиди и Рапидо си подмятат пратки от Румъния през Русе къмто финални адресати - кашата е тотал. Момчето, което ми носи пратки ми заявява, че му е трети ден на работа, кълне дето се е хванал и ни "успокоява" как цялата система на Спиди е компот и блокаж от претоварване или каквото е там - каква изненада на черен петък да те претоварят... Междувременно дава една пратка и след 5 минути се връща да даде друга... Цялата седмица си комуникираме и го предупреждавам, че дори не знам колко точно са всичките ми пратки - да проверява списъка и запомни адреса и пак се самообърква. Въобще една чернопетъчна класика... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 Имаш късмет , че са ти със Спиди а не Европът . Защото мойте ме викат из Пловдив да си ги взимам в офиса , че нямали куриери . А тези в склада им се моля дни наред да ми ги дадът ама просто не ги намират ... Вече ако видя , че Европът ми доставят нещо , го отказвам , защото нерви нямам за такива разправии . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 (edited) За вас не знам,ама аз поръчах предвидливо СЛЕД проклетия петък,и още ни вест ни кост от Емаг...май няма да повторя...Колкото до Спийди-имам познати там,на края на деня не помнят как се казват,единия направил над 150 стопа за деня. Edited December 5, 2018 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 (edited) Идват, но бавно. Вчера си получих двете микровълнови, онзи ден едни телефони, утре чакам фурна и още нещо, дето не запомних. А Евротъп е най-сбърканата фирма, след D&D. Edited December 5, 2018 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 (edited) Аз си поръчах лежанка за коремни преси,която пристигна вчера точно по разписание. Но голямото намаление като 90 % беше при dice за аксесоари за мобилни устройства. Edited December 5, 2018 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 За вас не знам,ама аз поръчах предвидливо СЛЕД проклетия петък,и още ни вест ни кост от Емаг...май няма да повторя...Колкото до Спийди-имам познати там,на края на деня не помнят как се казват,единия направил над 150 стопа за деня. Предвидливо трябваше да поръчаш ПРЕДИ Петъка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 Не че нещо, ама какъв е смисъла да поръчваш преди и/или след петъка? Питам, понеже аз само в петъка поръчвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 5, 2018 Share Posted December 5, 2018 Предвидливо трябваше да поръчаш ПРЕДИ Петъка. Факт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts