w00x Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 9 minutes ago, RaptoR said: Да бе! Затова плащам толкова пари! За да карам сега жена ми да рови из интернет за упътвания, че да направи крила на децата в новия еърфрайър. Да не говорим пък за Роборок-а, където кой знае колко има за четене. Е, щом смяташ, че ще ти е по-лесно да се свържеш с тях, отколкото да свалиш упътването от сайта на Тефал.. Това не е еърфрайър, между другото. Подведе ме преди няколко дни! Това си е фритюрник. Роборок-а си идва с упътването от производителя. Няма особено много неща. Главно как да го разглобяваш, за да го чистиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Това си е баш еърфрайър и то отличен модел. Обикновени фритюрници, работещи без мазнина няма. И отново да питам - аз ако съм у дома знам какво да направя, но ето сега ме няма. И въобще предстви си, че нямам компютър или не знам как да го ползвам. Тия закони не са измислени напразно! И реано погледнато понеже явно това е масова емаг практика тия подлежат на зверски санкции. Но както винаги тъпотиите им минават ей така, щото никой не скача. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 2 minutes ago, RaptoR said: Това си е баш еърфрайър и то отличен модел. Обикновени фритюрници, работещи без мазнина няма. В сайта на Тефал пише, че готви с много малко мазнина. Еърфрайърите не работят ли изцяло без мазнина и по напълно различен начин? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 20 hours ago, gado said: ...И сапунчета за пишки, също! Смятай кво е яко да си имаш специално за чепа (не дай боже да е дебел, щото ще трябва да връщаш сапунчето) и друго, дето да е специално за макарите (с форма на нежна дамска шепа, като на 35 килограмово, метър четирисе и пет високо, създанийце). Ама пък да се окаже, че бай китаец му е оставил неприятни ръбове при отливането. Не за първи път споменаваш такива неща. Явно си им фен . Аз говорех за капсули и препарати които не се намират в Бг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Just now, w00x said: В сайта на Тефал пише, че готви с много малко мазнина. Еърфрайърите не работят ли изцяло без мазнина и по напълно различен начин? Не - МОЖЕ и без мазнина, но обикновено се слага много малко - виж специалната лъжичка, която върви с уреда. Във фритюрник слагаш между 1.5 и 2.5 литра мазнина. Нищо общо. Тук "пържиш" на горещ въздух. И между другото нещата стават уникални. С Петко поръчахме и ВОРТЕКС нa instant pot. Водят ги номер едно в света, но аз на фрайър без бъркалка не вярвам. Ще ги сравняваме тепърва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Много ми харесва да сложа пилешка пържола от бут. За 30 минути, като вторите 15 е с кожата на горе. Изтича цялата мазнина, става хрупкава. Мммм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Ся ще ме карате и такова да поръчвам ся. Аз бях харесал един ама жена ми реши, че не иска. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Мойта жена от както не трябва да бае на картофите, а ги оставя и забравя, не ще друго. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 5 minutes ago, jozo said: Ся ще ме карате и такова да поръчвам ся. Аз бях харесал един ама жена ми реши, че не иска. Изчакай да направим теста. Но Вортекса ще скочи, а Тефала ще изчезне. Всякакви други фритюрници се изнасят по селата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 В амазона немския го има и е на цената като тук, но може да става на 2 етажа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Фритюрник имаме ползван 2 пъти и си седи прибран. Не съм ял такива картофи от ЕърФрайер и ми е интересно да пробвам, ако наистина стават така както го описват всички, ще взема да купя един. Бате, ти домъкна ли оня монитор или си на село още? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 1 minute ago, jozo said: Фритюрник имаме ползван 2 пъти и си седи прибран. Не съм ял такива картофи от ЕърФрайер и ми е интересно да пробвам, ако наистина стават така както го описват всички, ще взема да купя един. Бате, ти домъкна ли оня монитор или си на село още? Ооооо, мили мой, има до края на седмицата да си седя тук като гледам. И естествено баш кога ще леем бетона огромен риск да вали... Иначе картофите са уникат! Нищо общо с другите. Само пресен картоф на тиган може да се конкурира по вкусотия, но те нямат и много общо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 (edited) 1 hour ago, netrootbg said: Не за първи път споменаваш такива неща. Явно си им фен . Аз говорех за капсули и препарати които не се намират в Бг. Че тия да не би да можеш пък да ги намериш в България бе, Чичка!? Аре пробвай и кажи! Ама пък винаги можете пак да подхванете темата за кремчитата за бръснене с мъзга от потни топки на мадагаскарса брадавичеста свиня, четките от интимното окосмяване на разгонен скункс и ножчетата от митрил... Е тогава вече ще се разровя из архивите си за най-сочните ексцизии на цирки и кисти! Edited November 23, 2021 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Just now, gado said: Че тия да не би да можеш пък да ги намериш в България бе, Чичка!? Аре пробвай и кажи! Ама пък винаги можете пак да подхванете темата за кримчитата за бръснене, четките от интимното окосмяване на разгонен скункс и ножчетата от митрил... Е тогава вече ще се разровя из архивите си за най-сочните ексцизии на цирки и кисти! Добре бе кво ти става на тебе не разбирам аз? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Just now, RaptoR said: Добре бе кво ти става на тебе не разбирам аз? Пишката ми става. Що!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 1 minute ago, gado said: Пишката ми става. Що!? Ми купи й съответен сапун и бръснач тогава! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 4 hours ago, RaptoR said: Това си е баш еърфрайър и то отличен модел. Обикновени фритюрници, работещи без мазнина няма. И отново да питам - аз ако съм у дома знам какво да направя, но ето сега ме няма. И въобще предстви си, че нямам компютър или не знам как да го ползвам. Тия закони не са измислени напразно! И реано погледнато понеже явно това е масова емаг практика тия подлежат на зверски санкции. Но както винаги тъпотиите им минават ей така, щото никой не скача. Скачано е достатъчно, не прочете ли какво написах по-назад?! КЗП не си мърда пръста... Фирмата не е регистрирана в България и се правят на безсилни. Нищо, че може да се ескалира на ниво Европа... Но пък същевременно в Европа английския език е официален, а ние като страна членка сме го признали, така че параграф 22 или арменскипопточкаком... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 3 hours ago, gado said: Пишката ми става. Що!? На твоята възраст... едва ли. 3 hours ago, gado said: Добре, че спомена темата за бръснене. Току що си поръчах нови сапуни, че старите свършиха :). Полезно напомняне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Just now, netrootbg said: На твоята възраст... едва ли. Добре, че спомена темата за бръснене. Току що си поръчах нови сапуни, че старите свършиха :). Полезно напомняне. Мераклия ли си да проведеш проучване по въпроса от чисто академичен интерес (нали... не по други причини)!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 Тва искам да го видя!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 2 minutes ago, RaptoR said: Тва искам да го видя!!!!!! Най-много Ванчо да остане особено приятно изненадан П.п. Нали помниш какво ти споделих, докато пътувахме към Банкя? Та къ мислиш стават тия работи, а!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 2 minutes ago, gado said: Най-много Ванчо да остане особено приятно изненадан П.п. Нали помниш какво ти споделих, докато пътувахме към Банкя? Та къ мислиш стават тия работи, а!? Ся... Каквото си говорим двамата си остава между двамата. Не задавай глупави въпроси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 3 minutes ago, RaptoR said: Ся... Каквото си говорим двамата си остава между двамата. Не задавай глупави въпроси. Така, де... Ама много се радвам, кога някой започне да споменава възрастта ми. Изхождайки от проблемите си със собствената си еректилна дисфункциа, настъпила в невръстна възраст. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 5 minutes ago, gado said: Така, де... Ама много се радвам, кога някой започне да споменава възрастта ми. Изхождайки от проблемите си със собствената си еректилна дисфункциа, настъпила в невръстна възраст. За чий чеп тръгваш да се връзваш на палетата? Само по себе си това е техническа грешка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 23, 2021 Share Posted November 23, 2021 29 minutes ago, gado said: Най-много Ванчо да остане особено приятно изненадан П.п. Нали помниш какво ти споделих, докато пътувахме към Банкя? Та къ мислиш стават тия работи, а!? Не мерси. По - скоро ще ви оставя двамата с Виден когато се напиете пак и да проверите тези работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts