w00x Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Чантите поне можеш да си ги редуваш! Мониторите трудно ще ги ползваш всичките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Що бре, с едно такова може да си ги сменяш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Тц - модата вече е да се работи и играе на три монитора - един отпред, другите от двете му страни, сложени леко под ъгъл. За симулатори на коли е идеално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 1 minute ago, instinct said: Тц - модата вече е да се работи и играе на три монитора - един отпред, другите от двете му страни, сложени леко под ъгъл. За симулатори на коли е идеално. Това е чудесно, но в случая с Виден е неприложимо. Затова му се чудя какво ще ги прави.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 38 minutes ago, Mockingbird said: Това е Виден изпаднал в бляк фрайдей амок..... Корекция, това е Мисир изпаднал в блак фрайдей амок. Има разлика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 8 hours ago, w00x said: Закво са ти 4 монтира??? 4? 7 hours ago, Godfather said: Корекция, това е Мисир изпаднал в блак фрайдей амок. Има разлика. Отделил си време за автопортрет! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 (edited) 2 hours ago, RaptoR said: 4? Ми щото каза, че си поръчал тея дето аз се чудих и онези дето ти им се чудеше. Иначе кво му е, на село може да ни събере за едно Лан Парти като добро старо време някога. Edited November 21, 2020 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 22 hours ago, RaptoR said: И да - LG-то си го взех като пич. Сега точно си спретнАх едно кафе и ще разгледам за други работи. ЕДИТ: https://www.emag.bg/monitor-gaming-led-ips-dell-alienware-27-full-hd-display-port-freesync-1ms-240hz-cheren-siv-aw2720hf/pd/D5SNXGBBM/ И това поръчах ей така за спорта - някой да го иска? LG + Alienware 12 hours ago, RaptoR said: Поръчал съм ги и двата, само кажи + LG + Dell = 4 Тоя Alienware не разбрах защо го поръча също... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 2 hours ago, jozo said: Ми щото каза, че си поръчал тея дето аз се чудих и онези дето ти им се чудеше. Иначе кво му е, на село може да ни събере за едно Лан Парти като добро старо време някога. Все са си два. Още ми стоят 5х10м лан кабели за лан парти 58 minutes ago, w00x said: LG + Alienware + LG + Dell = 4 Тоя Alienware не разбрах защо го поръча също... Ти пак ли сънуваш нещо? Поръчал съм точно два монитора, като единият ще го върна сигурно. Или ще го продам. ЕДИТ: Дел и Елиенуеър е едно и също нещо - е те тука ти се губи един хахахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mobi Posted November 22, 2020 Share Posted November 22, 2020 Гледам черния петък на Ардес, да бодна ено NVMe 250GB.... Ми те на черен петък продават по-скъпо, отколкото другите на бял. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mobi Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Някой да си е получил поръчаното в петък от ЕМАГ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Един колега си получи почти всичко още вчера. 4 от моите неща снощи си смениха статуса на "Изпратено", а в Събота офисът на еконт беше пълен с емаг пратки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 (edited) От партньори на ЕМАГ - още в събота, но от ЕМАГ - не. Edited November 24, 2020 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 40 minutes ago, Mobi said: Някой да си е получил поръчаното в петък от ЕМАГ? За всичко поръчано получих смс-и от куриерите и ще го получа между днес и вдругиден. По-лошо е, че половината май ще го върна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mobi Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Питам, защото и двете ми поръчки са все още на ниво "одобрено плащане". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 2 minutes ago, Mobi said: Питам, защото и двете ми поръчки са все още на ниво "одобрено плащане". А съм получавал поръчки февруари и март. Така че не виждам някакви причини за притеснение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 На една от поръчките ми пише: Quote Очаквана дата за доставка до: до 5 декември 2020 Съвсем нормално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mobi Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 1 minute ago, RaptoR said: А съм получавал поръчки февруари и март. Така че не виждам някакви причини за притеснение. Много ме успокои Едната от поръчките ми е предназначена за коледен подарък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 За Великден не става ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 16 minutes ago, Mobi said: Питам, защото и двете ми поръчки са все още на ниво "одобрено плащане". 2 от моите също са на ниво "одобрено плащане". Всичките ми са директно от eMag. От партньори на емаг, през сайта на емаг, не пазарувам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 19 minutes ago, Mobi said: Много ме успокои Едната от поръчките ми е предназначена за коледен подарък. Върни се и прочети назад в темата всичко е описано. НИКОГА вече комплексни поръчки от поняколко продукта, максимум два. ОСОБЕНО на фирма. 18 minutes ago, plameni said: За Великден не става ли? Ей, сега си спомням какви разговори водех с дипечерките им... За батута на децата им бях обещал вендета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Аз имах 1 поръчка с 1 продукт от Емаг. Вчера Понеделник дойде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 И при мен монитора дойде вчера. Всичко е точно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 в Амазон има намален air purifier На филипс от 900 на 650лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 11 hours ago, RaptoR said: По-лошо е, че половината май ще го върна... Аз като ти хортувам, че пазаруваш като Мисир - за къв чеп изобщо поръчваш неща, които смяташ да върнеш преди дори да си ги получил? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts