Boev Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Чакам предложения за учебници 12-ти калс Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Napravi spisuk za da vidq kakvi imam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 На ул. Кавала 6 има книжна борса, която изкупува и съответно продава учебници на старо. Няма начин да няма това, което ти трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted September 7, 2004 Author Share Posted September 7, 2004 Ами .... незнам имената! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Аз ти препоръчвам да изчакаш, защото всяка година вече променят учебниците и може да стане така да си ги купиш и после да си ги блъскаш в главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted September 7, 2004 Author Share Posted September 7, 2004 Аз продавам: Логика за 10-ти клас Физика и астрономия за 9-ти клас исд. Просвета Димитър Мърваков Виктор Иванов и др. География за 9-ти клас изд. Булвест 2000 Румен Пенин Тони Трайков и др. Химия 9-ти клас изд. Просвета Здравка Малчева Митка Павлова и др. История и Цивилизация за 9-ти клас изд. Просвета Борислав Гаврайлов Андрей Пантев Александър Кертин Биология за 10-ти клас изд. Просвета Петър Попов Василий Ишев Павел Ангелов Физика за 8-ми клас изд. Просвета Христо Попов Веселин Карайванов Станьо Станев Драгия Иванов Химия за 8-ми клас изд. Просвета Лиляна Боянова Райна Манева Елена Цифудин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.