DonRamon Posted May 1, 2003 Share Posted May 1, 2003 Prodavat mi duno Elitegroup K7S5A s 128 sdram Protzesor Atlon 950 mhz CD Rom Teac + Flopy a we vsi4ko bez video karta i HDD za 85$ ima garantzia do 4 januari ? Estestveno i bez monitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 1, 2003 Share Posted May 1, 2003 Ами не... процесорът да кажем 25 долара (нов), дъното 30, cd-roma нов е 20... флопито 8. Сам си прави изводи дали си струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted May 1, 2003 Share Posted May 1, 2003 A mi pi4 spored men si zaslujava a ma gledai oshte malko da mu smuknesh cenata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonfly^ Posted May 1, 2003 Share Posted May 1, 2003 spored men vsi4ko zavisi ot tova za kakvo 6te go polzva6. Imai predvid, 4e erata na SDRAM umira, a i procesori pod 1Ghz ve4e ne sa za predpo4itane. Ako vse pak misli6, 4e ti trqbva takova pc - opitai da smukne6 to 65-70 -- togava moje bi ima smisul Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted May 2, 2003 Author Share Posted May 2, 2003 Пичове благодая са съветите ви направо незнам и аз какво да правя разгледах много ценови листи и все тая ще опитам да бутна малко цената и така пак благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted May 5, 2003 Author Share Posted May 5, 2003 Krai otkazahte me blagodarq vi !!! Ei taka stanah ot tzenovi listi i oferti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.