Jump to content
BulForum.com

Vupros za igrite na pc-to!

gggggogi

Recommended Posts

Ами причини бол. Виж на първо време драйверите за видето и ако не си с последни е време да ги смениш.

Може и да ти прегрява процесора. Кажи каква ти е системата поне.

Za Need4Speed Underground moga da kaja za drugite igri ne znam.Zna4i na NFSU-to

za da ne zacepva trqbva da opravi6 nastroikite na Regional Language Options

vliza6 tam i pravi6 si4ko na English/nqma zna4enie kuv az su sus United States/

daje i na Advanced trqbva da sa na English posle nqma da moje6 da pi6e6 v mircata

na Kirilica ama sq Izkustvoto iska jertvi bi trqbvalo da stane az moito taka go opravix

Uspex v igrata i kat q prevurti6 edin PM da cukame OnLine :D :D :D dano da sum ti pomognal :rolleyes:

Za Need4Speed Underground moga da kaja za drugite igri ne znam.Zna4i na NFSU-to

za da ne zacepva trqbva da opravi6 nastroikite na Regional Language Options

vliza6 tam i pravi6 si4ko na English/nqma zna4enie kuv az su sus United States/

daje i na Advanced trqbva da sa na English posle nqma da moje6 da pi6e6 v mircata

na Kirilica ama sq Izkustvoto iska jertvi bi trqbvalo da stane az moito taka go opravix

Uspex v igrata i kat q prevurti6 edin PM da cukame OnLine  :D  :D  :D  dano da sum ti pomognal :rolleyes:

Той пише, че стига донякаде, а на NFSU-то тва ако не го направи няма да стигне доникаде. И освен това не трябва да го English-може просто да го остави на Бг и да промени реда на изписване по техните стандарти и ще може да пише в irc.

Абе тва за драйвърите малко страно ми се вижда Цар е от 2000 май, контрата е на  години колко древни трябва да са му драйвърите ?

хахах голям разбирач ти от игри...контрата била на години. 1.5 може да е около 2-3 годинки но 1.6 излезна преди по малко от една, да не говорим за CSZ още по малко за най-новата която все още е бета source.

А колкото до проблема...на първо време, трябва да видиш драйверите. Вече не си спомням за НФСУ но там мисла че трябваха 54.03 ако си с nvidia ако си radeon не мога да ти помогна

аз на NFSU правех друго нещо че да не ме изхвърля например като си завърша първи на състезанието и после вместо Continue давам на Restart и вече почва да си отброява на ново и натискам си Escape и после на Leave Race (май така беше) и вече като те върне в Main Menu ти изкарва че си си минал пистата ;) и можеш да продължиш на следващата :) :) :)

Малко пояснение към всички за NFSU: Не е нужно в Regional Settings да обръщате от Bulgarian на English както пишете тук, а само там където е regional options --> customize --> date и махате 'г' от tab-а за изписване на датата (ще го видите). Така няма да има "жертви" и ще може да си пишете в mirc на кирлица колкото си искате ;)

интересното при тия регионални сетинги.. е че някои опции на някой програми изчезват :) :) затова и аз съм решил проблема с махането на "г."

Той пише, че стига донякаде, а на NFSU-то тва ако не го направи няма да стигне доникаде. И освен това не трябва да го English-може просто да го остави на Бг и да промени реда на изписване по техните стандарти и ще може да пише в irc.

Мойте уважения :rolleyes: ама не е вярно.Не е така защото на мен например ми

стига до 28 някъде състезание и тогава ме изхвърля.След като си го оправих

продължих напред без проблем.Според мен така би трябвало да стане.

Мойте уважения :rolleyes:  ама не е вярно.Не е така защото на мен например ми

Значи не само махате "г", но и променяте формата на датата. Правите така dd-mm-yyyy и на двете места за датата и сте пушка :)

Мойте уважения :rolleyes:  ама не е вярно.Не е така защото на мен например ми

Ми явно при всеки е различно аз примелно не можех в менютата да влезна дори, а някой познати ги изхвърляше на старта на състезанието.

Както и да е точно това кой кога го изхвърля не е тема на топика.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...