Roskata996 Posted February 18, 2020 Author Share Posted February 18, 2020 Just now, charmock said: Ще те наказваме Ангеле Ти не си никои да ми кажеш да ли ще пускам репорти или не ясно ли ти е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Just now, Roskata996 said: Ти не си никои да ми кажеш да ли ще пускам репорти или не ясно ли ти е. Ти дали да не вземеш малко да се кротнеш и да си оправиш тона с който пишеш, да не изхвърчиш скоропостижно от тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskata996 Posted February 18, 2020 Author Share Posted February 18, 2020 Понеже всички ме изнервихте наи много един той си знае кои щях да правя клипове и две снимки на платката на хитачито но вие ме ядосах те няма да има клип нито снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskata996 Posted February 18, 2020 Author Share Posted February 18, 2020 Just now, charmock said: Ти дали да не вземеш малко да се кротнеш и да си оправиш тона с който пишеш, да не изхвърчиш скоропостижно от тук. Ти си оправи говора ясно ли е аз. Няма кво да си оправям които ме дразни и изнервя с него така разговарям да ти е ясно аре чао неща ви помощта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Just now, Roskata996 said: Понеже всички ме изнервихте наи много един той си знае кои щях да правя клипове и две снимки на платката на хитачито но вие ме ядосах те няма да има клип нито снимки. Е, недей бе човек, стига глупости сега... Прати ни клип и снимки. Моля ти се, сън няма да ме хване докато не ти помогна да си оправиш проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskata996 Posted February 18, 2020 Author Share Posted February 18, 2020 29 minutes ago, w00x said: Е, недей бе човек, стига глупости сега... Прати ни клип и снимки. Моля ти се, сън няма да ме хване докато не ти помогна да си оправиш проблема. Докато не ми се извиниш няма снимка няма и клип а и ще си дам почивка до утре по това време. Чао Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Извинете се на човека! Изнервихте го и няма да видим снимките. Пп Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Just now, Roskata996 said: Докато не ми се извиниш няма снимка няма и клип а и ще си дам почивка до утре по това време. Чао Извинявай. Прати сега снимките и клипа, и да го отпушваме тоя окислен ляв канал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mobi Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Малеее, язе големо шоу съм изтървал тука!!! Като човек с много голямо количество подобна техника, мога да кажа само едно - единственият начин да се отремонтира е да се намери техник, който да се захване. Такива техници вече са точно като бели лястовици. Дори по селата 99% от техниците няма да се захванат. Причините са много, но най-простата е - ЧАСТИ НЯМА. Отделно съотношението изгубено време - цена на труда е на практика загуба за тях. Опити да се доставят части отвън обикновено са трагедия - струват 3-4 пъти и повече отколкото техниката. Наскоро един ремък за дек Акай никъде не можах да намеря под 40$ без доставката. Прост ремък. Затова и когато се купуват такива неща и се дават над 20-30 лева - задължително с проверка. Иначе се пише загуба на 20-30 лева. Миналата година купих дек и усилвател така на търг за 50 лева, впоследствие дадох 35 за ремонти и пак не са оправени на 100%. Едното гнездо има почупена заъбчатка и няма откъде да се открие. Така че или си намираш в Правец някой техник от добрите стари времена с желание и време (аз понякога чакам с месеци, един грундиг имам от година стои в сервиза) или не се занимаваш със стара техника. Рънчене на своя глава и експерименти от неквалифицирани лица водят в 99% от случаите до тотал щета. Също така внимавай как говориш с хората тук, за да не излетиш неинформиран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walter White Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 On 2/18/2020 at 6:00 PM, charmock said: Ще те наказваме Ангеле +1, и мен малко ме дразни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskata996 Posted March 8, 2020 Author Share Posted March 8, 2020 On 2/20/2020 at 2:45 PM, RaptoR said: Малеее, язе големо шоу съм изтървал тука!!! Като човек с много голямо количество подобна техника, мога да кажа само едно - единственият начин да се отремонтира е да се намери техник, който да се захване. Такива техници вече са точно като бели лястовици. Дори по селата 99% от техниците няма да се захванат. Причините са много, но най-простата е - ЧАСТИ НЯМА. Отделно съотношението изгубено време - цена на труда е на практика загуба за тях. Опити да се доставят части отвън обикновено са трагедия - струват 3-4 пъти и повече отколкото техниката. Наскоро един ремък за дек Акай никъде не можах да намеря под 40$ без доставката. Прост ремък. Затова и когато се купуват такива неща и се дават над 20-30 лева - задължително с проверка. Иначе се пише загуба на 20-30 лева. Миналата година купих дек и усилвател така на търг за 50 лева, впоследствие дадох 35 за ремонти и пак не са оправени на 100%. Едното гнездо има почупена заъбчатка и няма откъде да се открие. Така че или си намираш в Правец някой техник от добрите стари времена с желание и време (аз понякога чакам с месеци, един грундиг имам от година стои в сервиза) или не се занимаваш със стара техника. Рънчене на своя глава и експерименти от неквалифицирани лица водят в 99% от случаите до тотал щета. Също така внимавай как говориш с хората тук, за да не излетиш неинформиран. Не ми казвай как да говоря аз така говоря и мрязя да ме изнервят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskata996 Posted March 8, 2020 Author Share Posted March 8, 2020 Здравей те пичове имам едно питане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskata996 Posted March 8, 2020 Author Share Posted March 8, 2020 Ето и питането ми някои дали знае зарядно за телефон колко волта изкарва дали може да захранва моторче на касетофон Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Я!!! Боко7 се е преродил! П.п. Ся остава само и малко рапиране в стил - Гогата от Почивка... П.п.2. На този форум отдавна му липсваше форумен идиот. Но Бог чу молитвите, и... Алелуя, появи се Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 1 hour ago, gado said: Я!!! Боко7 се е преродил! П.п. Ся остава само и малко рапиране в стил - Гогата от Почивка... П.п.2. На този форум отдавна му липсваше форумен идиот. Но Бог чу молитвите, и... Алелуя, появи се Тихо, че ще го изплашиш. Много е плашлив. 21 hours ago, Roskata996 said: Ето и питането ми някои дали знае зарядно за телефон колко волта изкарва дали може да захранва моторче на касетофон На зарядното пише колко волта изкарва. Всяко зарядно е различно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mobi Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 1 hour ago, w00x said: На зарядното пише колко волта изкарва. Всяко зарядно е различно. Всяко зарядно може да е различно, но волтажът е един и същ - 5V (за смартфони). А дали ще захрани моторче, зависи не само от волтажа, но и от ампеража. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskata996 Posted March 9, 2020 Author Share Posted March 9, 2020 4 hours ago, gado said: Я!!! Боко7 се е преродил! П.п. Ся остава само и малко рапиране в стил - Гогата от Почивка... П.п.2. На този форум отдавна му липсваше форумен идиот. Но Бог чу молитвите, и... Алелуя, появи се Не съм идиот ясно ли е приятел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskata996 Posted March 9, 2020 Author Share Posted March 9, 2020 И да може да захранва моторче Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 12, 2020 Share Posted March 12, 2020 On 3/10/2020 at 1:47 AM, Roskata996 said: Не съм идиот ясно ли е приятел. Тогава аз пък няма да съм ти приятел, да видиш ху`у ли е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roskata996 Posted March 13, 2020 Author Share Posted March 13, 2020 On 3/12/2020 at 4:38 PM, gado said: Тогава аз пък няма да съм ти приятел, да видиш ху`у ли е! Ти дори не си приятел повече приятели от теб Чао Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 13, 2020 Share Posted March 13, 2020 Казаха ли ти го бе, @gado?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 22 hours ago, Roskata996 said: Ти дори не си приятел повече приятели от теб Чао 22 hours ago, w00x said: Казаха ли ти го бе, @gado?! Казаха ми го... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 WHAT IN HELL'S BATHROOM WAS THAT?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 1 minute ago, RaptoR said: WHAT IN HELL'S BATHROOM WAS THAT?!?!? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.