Jump to content
BulForum.com

Състезание за лого на форума

jorkata

Recommended Posts

ами моята идея е да се направи състезание между потребителите за дизйн на лого на форума .. незнам,това новото хич не ми харесва,мисля че тук има доста хора които могат да измислят нещо,аз самият също ще направя варианти,ако идеята се одобри от админите тук .. мисля че ще се получи доста интересно .. :woot

Дори и да не се използва дадено лого най-малкото би било интересно да се види какво ще излезе от идеята ти.

Ето оригиналната картинка: logo4.gif

Както се досещате фона трябва да е същия (1:1 иначе не става), размера и той... както и формата (gif).

ами ето най-простия вариант - 1:1 със инвижънското

logo_warez.gif

има и доста други варианти,аз лично имам няколко идейки,но сега точно няма да мога да ги направя,може би утре .. дано и други желаещи се включат ..

Ех тоя PhotoShop прай чудеса, аз сега си свалих 8.0 и ще го поразгледам, едва ли ще права такива лога, те са за напреднали. Иначе идеята е страшна и щом на dreamer му хареса идеята......започва се :)

Както се досещате фона трябва да е същия (1:1 иначе не става), размера и той... както и формата (gif).

Защо фона и размера трябва да са същите? Мисля че може да се промени целия image горе, не само тази част която показвате. Формата също би трябвало да подлежи на промени - трябва да е възможен и jpeg/jpg, най-малкото заради разликата в gradient-ите с gif. Но честно казано не знам за IPB 2.0, поне в предишните версии (специално 1.3) такива промени бяха възможни...

Няма логика логото единствено от всичко да е jpg, а всичко останало да е gif. Сам се сещаш, че съчетанието gif/jpg не задоволителни резултати когато трябва да се напасва лого с фон, към същия background фон, който прак е gif.

Засега само логото бих променил at all понеже няма кой при всяка non-final версия да аддва всички промени нановo, иначе може да се едитва -нещо, което никои не успорва :)

• 1 month later...

Ето още две предложения за лого :rolleyes:

Logo_04.gif

Logo_01.gif

едва ли това е мястото,но откъде мога да си сваля photoshop.преди имах една стара ,платена версия и след 2 седмици и изтече пробния срок.много ми хареса и искам да си го сваля!

za sivata versia na forum4eto moje tova da slojite, ako vi haresa de:) bez tova userite na sivia skin v momenta si niamame warez.ru logo na foruma :)

http://play.evrocom.net/dl/incoming/iCEdOGG's/logo4.gif

//offtopic,tup vapros, kak to4no da link'na snimkata 4e da ne e link a napravo da se vijda, kato predishni postove v taz tema.

Логото е яко ама фона ти нещо :wacko:

вместо да натискаш бутона "http://" цъкни тоя отдясно на него IMG !

Пратете ми само фона, без никакви надписи, pls.

ехехе то така лесно :P

ahahah MyOwnSummer priznavam 4e sum tup ma ne tolkova tup :)

THE FOLLOWING ERROR(S) WERE FOUND
Sorry, dynamic pages in the [IMG] tags are not allowed

mai triabva drugade da ka4a snimkata.. kakto i da e , ima link :)

btw, kvo mu ima na fona ?

Ето и моите опити.Калпави са,ама не претендирам,че съм добър ;)

logo4-1.gif

logo4-2.gif

Invasion не е грешка :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...