jackxxx Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 Logitech G105 - клавиатурата има само един единствен проблем - едно от крачетата се е счупило. Предполагам някое от децата е седнало върху нея. Не се забелязва, ако не ползвате крачетата. Предполагам, някой с по-добри умения от мен може и да си го залепи, защото не е отчупено. Освен това няма никакви други проблеми, всичко си работи и свети нормално. Почиствана е редовно и визуално е в много добро състояние. Мисля, че пазя кутията с окомплектовката, но трябва да проверя. Цена - 25лв. - ПРОДАДЕНА Corsair VX450 - едно страхотно захранването, което никога не е било тормозено с тежки компоненти, нито е ползвано за копане или други сериозни дейности. Работило е в домашен компютър, почистван редовно. Самото захранване съм го отварял няколко пъти след като му изтече гаранцията само за преглед и колкото е възможно, почистване от прахоляк с прахосмукачка, защото нямам компресор. Абсолютно безшумно е. Мисля, че пазя кутията с окомплектовката, но трябва да проверя. Цена - 40лв - изпратено на @ПYCTNHRKъ Изпращам с Еконт. За Пловдив може и лично предаване. За връзка - ЛС или 0885772396 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПYCTNHRKъ Posted October 4, 2019 Share Posted October 4, 2019 захранването е при мен, благодаря на колегата темата, предполагам, е за архив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.