Benq Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Търся някой да ми съживи един стар мак със сънтиментална стойност. Модела е "Late 2007" като искам да му се сложи възможно най съвместимия OS на мак който няма да направи машината по бавна от колкото е Също така да му се сложи SSD с което разполагам. Само за гр.Пловдив тъй като предпочитам човека който ще се заеме да дойде да го направи на място. Най-добрата оферта печели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 50 кинта за "гризането" на тази стара ябълка.. диск ..памет ..почистване + Х лева..но при мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benq Posted September 9, 2019 Author Share Posted September 9, 2019 Благодаря за офертата но това е горе долу една трета от цената на цялата барака Честно казано повече от 20лв за една инсталация на OS на SSD не бих дал въпреки че и това ми се вижда много... Ако на инсталиращия не му се занимава да смени диска с SSD-то мога и сам да си го сложа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benq Posted September 13, 2019 Author Share Posted September 13, 2019 Вдигам офертата на 30лв. Желан софтуер: Mac OS X 10.8 Mountain Lion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Дай точен модел на машината. Не може ли да се подкара - ElCapitan ? от кой квартал си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benq Posted September 14, 2019 Author Share Posted September 14, 2019 1 hour ago, Ghetto_Freak said: Дай точен модел на машината. Не може ли да се подкара - ElCapitan ? от кой квартал си? Точния модел е - a1181. T7400 или T7300. (2007-ma) От кичука съм. Незнам дали може да се подкара Капитана но след доста четене най подходящ е лиона Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benq Posted September 16, 2019 Author Share Posted September 16, 2019 Благодарности на vagabont! Темата е за ключ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.