Sothbiss Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Хард диск Western Digital 1TB 2.5`, неоригинална опаковка, без гаранция, ползван по-малко от месец, INFO, Цена - 69 лева. 1. Телефон Xiaomi MI 9 SE, 6GB RAM, 64GB ROM, Piano Black, пълен комплект, в перфектно състояние, ползван 3 месеца (реших да взема по-големия MI9). Гаранция към aliexpress до 15.05.2020. INFO, Цена - 429 лева; ЗАПАЗЕН 2. Захранване Fortron RAIDER 750W, без оригинална опаковка, без гаранция. Захранването има малък проблем - при натоварване перката започва леко да жужи - не е много силно, но тъй като компютърът ми е в спалнята, не е удобно. Почистих го, но това не оправи напълно проблема, предполагам, че перката на вентилатора трябва да се смени или поправи, INFO, Цена - 69 лева; 3. Kingston Fury HyperX 16GB (2x8GB) DDR3 1600Mhz, пълен комплект, без гаранция, INFO, Цена - 120 лева; ЗАПАЗЕНА Частите се намират в Пловдив, за други градове изпращам с Еконт с опция за преглед/тест. Давам 3 дена money back за тези без гаранция. За връзка - темата или ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 22, 2019 Author Share Posted September 22, 2019 Телефонът, паметта и захранването - продадени. Остана само харда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.