Jump to content
BulForum.com

Продавам хард диск Western Digital 1TB 2.5`

Recommended Posts

Хард диск Western Digital 1TB 2.5`, неоригинална опаковка, без гаранция, ползван по-малко от месец, INFO, Цена - 69 лева.

8a56f9d757135aa4.jpge5cbd01dd6e7cc6f.jpg91dd1fe6ab5b0bfc.jpgd0d1d6e53318d5de.jpg

1. Телефон Xiaomi MI 9 SE, 6GB RAM, 64GB ROM, Piano Black, пълен комплект, в перфектно състояние, ползван 3 месеца (реших да взема по-големия MI9). Гаранция към aliexpress до 15.05.2020. INFO, Цена - 429 лева; ЗАПАЗЕН

2. Захранване Fortron RAIDER 750W, без оригинална опаковка, без гаранция. Захранването има малък проблем - при натоварване перката започва леко да жужи - не е много силно, но тъй като компютърът ми е в спалнята, не е удобно. Почистих го, но това не оправи напълно проблема, предполагам, че перката на вентилатора трябва да се смени или поправи, INFO, Цена - 69 лева;

3. Kingston Fury HyperX 16GB (2x8GB) DDR3 1600Mhz, пълен комплект, без гаранция, INFO, Цена - 120 лева; ЗАПАЗЕНА

Частите се намират в Пловдив, за други градове изпращам с Еконт с опция за преглед/тест. Давам 3 дена money back за тези без гаранция.
За връзка - темата или ЛС.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...