tonybadams Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Procesori 775 E-ta Q-ta i XEONI ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Малко по-конкретно ? Примерно, мога да те затрупам с E2160 и Е2180 за по 2-3 лв, ама надали търсиш точно такива.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuel_jak Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 q6600 със интелско дъно е и не е клокван. 30 лв имам и дъно 775 и рам 2 гб DDR2 видео GT630 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted August 23, 2019 Author Share Posted August 23, 2019 On 8/21/2019 at 9:41 AM, SteveN said: Малко по-конкретно ? Примерно, мога да те затрупам с E2160 и Е2180 за по 2-3 лв, ама надали търсиш точно такива.... Kolega какви са ? вече 3 ден чакам отговор ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 Моля ???????? Трети ден ???????? И това го казва човек, заради който 10 дена разкарвах в колата си два диска, стрелнал ме е веднъж по телефона, и после не намери време да се обади... И, моля, нека съобщенията да се пишат като съобщения, а не като notifications в профила... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted August 24, 2019 Author Share Posted August 24, 2019 22 hours ago, SteveN said: Моля ???????? Трети ден ???????? И това го казва човек, заради който 10 дена разкарвах в колата си два диска, стрелнал ме е веднъж по телефона, и после не намери време да се обади... И, моля, нека съобщенията да се пишат като съобщения, а не като notifications в профила... Aз тия дискове още си ги чакам и ми бяха много спешни ,ама си направи устата затворена и не ми каза ,че си на гребната ,където идвах през ден. А и не живея в Пловдив ,което ме затруднява ,ако нямам точна инфо !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted August 24, 2019 Share Posted August 24, 2019 С'я, като се накарате един друг, ще кажеш ли какви Е-та търсиш? От кои серии? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 За първи път, откакто съм в този форум, обявявам, че отказвам да работя с даден юзър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted August 26, 2019 Author Share Posted August 26, 2019 On 8/25/2019 at 10:44 AM, SteveN said: За първи път, откакто съм в този форум, обявявам, че отказвам да работя с даден юзър! Защото те страх !!!! Евала за смелостта ,да не може да кажеш на човек къде се намираш ! Евала , Евала ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Пич, ти нещо не си добре.... Половината форум тук ме знае къде се намирам, и никога не съм се крил! Както и да е, извинявам се на останалите, ако съм оспамил темата... Не искам да поствам ( все пак личните съобщения за това са лични ) разменените цели 16 съобщения около въпросната велика сделка за 7 лв, но и аз си имам нерви, именно за това и приключвам с теб! Успех, продължавай да късаш нервите на някой друг! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Последвала комуникация извън темата ще получи награда. Ако има какво да си изяснявате, изяснявайте се на лични съобщения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybadams Posted August 31, 2019 Author Share Posted August 31, 2019 On 8/27/2019 at 2:06 PM, w00x said: За триене ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.