Jump to content
BulForum.com

Да запалим по една свещичка

cheese

Recommended Posts

В Русия се случи нещо ужасно. Нека да запалим по една свещичка за хората, които изгубиха живота си. Аз днес го направих в двора наДружеството на приятелите на народите от РФ. Не че съм бог знае какъв приятел на въпросните народи, но трагедията си е таргедия. Та в утрешния празничен ден минете, пък запалете по една свещ.

Горките хора ... Какво му става на тоя свят, дяволите да го вземат !????????

:( :( :( :(

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

cheese,оценявам съпричастността ти,но да беше дал малко разяснения...така някой,незапознат с инцидента в Северна Осетия,ще се чуди какво става....

Иначе и аз ще мина да запаля,само кажи къде е Дружеството на приятелите на народите от Руската Федерация.

(И погледнато от друг ъгъл-палейки свещ в памет на жертвите от един народ,се обявяваш срещу друг-чеченците са все още част от РФ.Но няма смисъл,не сме политици за да разглеждаме такива проблеми :blink: )

Според мен станалото е американска поръчка.Изобщо понятието "тероризъм" в днешния си смисъл е американско творение.Като почнем от 11 септември,който явно самите американци бяха организирали,за да им живне малко военната индустрия и за да може да имат причина да сложат ръка на арабскоте богатства,минем през войната в Косово,театъра в Москва.С всичко това те целят да дестабилизират Европа и Русия,които заедно с Китай са най-голямата заплаха за икономиката им.Няма да се учудя ако скоро видим и атентати в Китай,все пак взеха да се развиват много бързо и току виж им взели господството над света.Най-лошото е ,че загиват мирни хора и деца и се създават етнически вражди :angry1

Според мен станалото е американска поръчка.Изобщо понятието "тероризъм" в днешния си смисъл е американско творение.Като почнем от 11 септември,минем през войната в Косово,театъра в Москва.Най-лошото е ,че загиват мирни хора и деца и се създават етнически вражди :angry1

За понятието тероризъм не си прав.Ползвай малко search и ще ме разбереш.За 11 септември-догадки.Но за гражданската война в Косово и войната в Русия-това няма абсолютно нищо общо с Америка.Мюсюлманите(каквито са чеченците)ненавиждат американците повече от руснаците.Те са защитници на Израел,който пък е създаден на изконно мюсюлманска територия.

Обаче много се отклонихме от темата.....

Така,че малко повече мисъл влагай... ;)

Да...защото Путин е велик...тъпите руснаци нямат милост към никой...сами се изтрепаха преди няколко години в онзи театър...помните ли...?Сега пак...спец частите им убиха по-голямата част от децата,за да убият гадните чеченци...руснаците не прощават-готови са да пожертват кръвта на своите деца в името на кефа на Путин.Не са ми симпатични чеченците,но в края на краищата са си в правото.След разпадането на СССР всички държавици получиха суверенност...нормално е и Чечня да я получи...както Украйна,Беларус,Грузия...и пр.Но не!Те са на важно геогрефски място,те имат нефт...Путин не дава...а това,че са умряли 400 деца...здраве да е...умряли са за Велика Русия,великата империя!

За понятието тероризъм не си прав.Ползвай малко search и ще ме разбереш.За 11 септември-догадки.Но за гражданската война в Косово и войната в Русия-това няма абсолютно нищо общо с Америка.Мюсюлманите(каквито са чеченците)ненавиждат американците повече от руснаците.Те са защитници на Израел,който пък е създаден на изконно мюсюлманска територия.

Обаче много се отклонихме от темата.....

Така,че малко повече мисъл влагай... ;)

Не съм съгласен.Всичко,което стана,беше отлично организирано и не вярвам някакви прости селяни,каквито са косовските албанци и чеченците да са способни да го направят.Просто американците използват факта,че в основите на исляма е заложена ненавист към другите религии,фанатизъм и джихад.Не казвам че америка участва пряко,тя просто подклажда религиозни конфликти на места със смесено население и помага финансово.

Да...защото Путин е велик...тъпите руснаци нямат милост към никой...сами се изтрепаха преди няколко години в онзи театър...помните ли...?Сега пак...спец частите им убиха по-голямата част от децата,за да убият гадните чеченци...руснаците не прощават-готови са да пожертват кръвта на своите деца в името на кефа на Путин.Не са ми симпатични чеченците,но в края на краищата са си в правото.След разпадането на СССР всички държавици получиха суверенност...нормално е и Чечня да я получи...както Украйна,Беларус,Грузия...и пр.Но не!Те са на важно геогрефски място,те имат нефт...Путин не дава...а това,че са умряли 400 деца...здраве да е...умряли са за Велика Русия,великата империя!

Незнам как си с историята ама такава Държава Чечения не имало и все още няма

Сега пак...спец частите им убиха по-голямата част от децата,за да убият гадните чеченци...руснаците не прощават-готови са да пожертват кръвта на своите деца в името на кефа на Путин.Не са ми симпатични чеченците,но в края на краищата са си в правото.

350 загинали от 1200 заложници я го сметни в проценти и тогава кажи дали е била успешна операцията.Успешна е ако жертвите не надхвърлят 25% от общоя брой.А и какво можеха да направят?Предоставиха им коридор за бягство,но терориститр не искаха,трябваше да признаят Чечня за суверенна за един следобед ли???

350 загинали от 1200 заложници я го сметни в проценти и тогава кажи дали е била успешна операцията.А и какво можеха да направят?Предоставиха им коридор за бягство,но терориститр не искаха,трябваше да признаят Чечня за суверенна за един следобед ли???

Държавните интереси стоят над всичко било то и деца

350 загинали от 1200 заложници я го сметни в проценти и тогава кажи дали е била успешна операцията.А и какво можеха да направят?Предоставиха им коридор за бягство,но терориститр не искаха,трябваше да признаят Чечня за суверенна за един следобед ли???

Според теб как трябваше да реагират спец частите им??? Може би да изчакат още няколко дена та хората вътре да умрат от жажда и глад. В театъра в Москва пак беше така. Ако не бяха толкова изтощени хората вътре нямаше да има толкова жертви. Лично моето мнение е че трябваше възможно най - рано да атакуват. Не си мислете че терористите които превзеха училището ще имат някаква милост към деца. Това си е жив пример за фанатизъм.

Според теб как трябваше да реагират спец частите им??? Може би да изчакат още няколко дена та хората вътре да умрат от жажда и глад. В театъра в Москва пак беше така. Ако не бяха толкова изтощени хората вътре нямаше да има толкова жертви. Лично моето мнение е че трябваше възможно най - рано да атакуват. Не си мислете че терористите които превзеха училището ще имат някаква милост към деца. Това си е жив пример за фанатизъм.

Не си ме разбрал,или по-скоро аз не съм се изразил правилно.Подкрепям действията на руснаците.Вгледай се в горния ми пост.V

Не сте прави. Обвинявате Путин и чеченците, великата Руска империя. Какво значение има кои е крив и кой е прав. Кои е виновен и кой не.

Хора осъзнайте се става въпрос за смъртта на 300 и повече деца. Каква вина имат те. Как ще оправдвате тези чеченци. Няма значение тяхната народност. Те са изроди. Никой не може да причини смъртта на толкова хора и да бъде оправдан, независимо какъв е.

Нима не видяхте по новините какво казваха децата. Че са били изнасилвани пред очите на майките им.10-12 годишни деца? И някой ще ми каже че така се постига целта им. Глупости. Това не са хора.

ramalii ne si prav 4e amerika e organizira si4ko.prosto e upsurdno da tvardish tova.v momenta bez amerikancite po sveta shteshe da cari anarhia.

za rusnacite-napraviha kakvoto mojaha.tova e.vse pak hora se spasiha.ako ne se bqha namesili nqmashe da se spasqt hora.

trqbva tvurda raka za terorisma.smurt za vsi4ki teroristi i tova e.rusia otdavna trqbvashe da se spravi s 4e4nq.mnogo otdavna.

ramalii ne si prav 4e amerika e organizira si4ko.prosto e upsurdno da tvardish tova.v momenta bez amerikancite po sveta shteshe da cari anarhia.

za rusnacite-napraviha kakvoto mojaha.tova e.vse pak hora se spasiha.ako ne se bqha namesili nqmashe da se spasqt hora.

trqbva tvurda raka za terorisma.smurt za vsi4ki teroristi i tova e.rusia otdavna trqbvashe da se spravi s 4e4nq.mnogo otdavna.

napulno sum suglasen osobeno tova za amerikancite...a rusnacite nikoga ne sa si popliuvali i teroristite samo si podritvat zdravnite knijki..Spravka: kakvo stana s otvle4enata ruska delegacia li kakva beshe v irak?teroristite shtom razbraha 4e sa rusnaci na drugiq den gi pusnaha da si hodqt i se IZVINIHA :) zashto li? zashtoto naloji li se rusiq da vleze v irak...ima li smisal da govorq pove4e ? :)

sveshti4kite nqma da pomognat btw...glupav na4in za da se 4uvstvame sapri4astni i polezni po nqkakav na4in kum tezi koito sa postradali...hitro izmisleno oba4e ;)

da be, i az tva pitam  . kajete ko sa e sly4ilo bre ? koi sa ybili ?

Терористи превзеха училище в русия.Техни жертви са станали около 150 деца. :( Има и такива които са избягали.

Терористи превзеха училище в Осетия и взеха за заложници около 1200 души.Това става по време на първия учебен ден. Веднага след като превземат училището са разстреляли 20 човека за да покажат че не се шегуват. След тридневни преговори, които не водят до нищо, Руските спецчасти атакуват училището. Децата тръгват да бягат и това се окозва най - глоямата им грешка. Терористите стрелят по тях докато бягат.Но по голямата част от хората загиват когато се срутва покрива.До момента се водят за изчезнали 83ма души.

Досега жертвите са 323, но ще бъдат повече със сигурност. Много от тези които са в болниците няма да оживеят. От тези 332 души, 156 са деца. Останалите са учители и родители. 10 от загиналите са от спецчастите.

От терористите засега са се измъкнали само 2. Те все още се издирват.

Това е в общи линии случилото се.

Ха-ха! Силата на някога великата Чечня трябва да бъде въстановена нали... :angry1 Ае стига глупости! Утре ще ни почнат и нас мюсюлманите и същото ли ще кажеш?

Колкото Македония е съществувала като държава толково и Чечня е съществувала.

Ама поне Руснаците си държат на териториите, не са като нашите политици гъзоблизци, Видяхте ли на закриването на Олимпииските игри Македонската делегация, дето изкара нашенска музика и викат това било Македонска хахаха. Смях.

napravo sam potresena ot vsi4ko tova koeto stava po sveta!!!

ot nqkolko dena sledq novinite(kakto nikoga dosega) za6toto kato razbrah za slu4iloto se i napravo ne mojah da povqrvam :( tova ne sa hora a jivotni, izrodi koito nqmat i kapka jalost.oba4e nai-lo6oto e 4e tova ve4e se razprostranqva po celiqt svqt.ogledaite se i 6te vidite 4e skoro tova moje da ni se slu4i i na nas. zatova i az sega otivam da zapalq sve6t i da se pomolq toq terorizym nai-nakraq da spre za6toto me e strah da si pomislq sveta na kakvo moje da zaprili4a sled nqkoq i druga godina

poklon pred pametta na zaginalite deca v severna Osetiq!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...