Benq Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Поради ремонт премахвам старото кухненско и нямам абсолютно никаква нужда от него. Също не ми се занимава да го продавам тъй като цената която ще му взема най вероятно няма да си заслужава цялата процедура Отнася се за гр.Пловдив. Условията са: Идвате, демонтирате и си го взимате Кухненското обзавеждане включва: Плотове, шкафове, чекмеджета, мивка (не съм сигурен по точно за материала на мивката). Кухненското е в доста прилично състояние като най вероятно ще има нужда само от шперплат за гърба. Снимки ще кача довечера (7/27/2019) заедно с размерите. Намира се в кв. Кичук париж Обявата важи една седмица ( до 2-ри). При непроявен интерес отива към боклука тъй като нямам нито желание нито място да е съхранявам Дано да е полезна на някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benq Posted July 27, 2019 Author Share Posted July 27, 2019 Снимка 1: Размери: Плод/шкафове отгоре и долу 158см. Височина горна част 78см Височина долна част 89см Снимка 2: Горни шкафове: 1,89х77,5см Плот: 190х90см Мивка: 61х48см Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benq Posted July 27, 2019 Author Share Posted July 27, 2019 За да няма обърквания - Първият който ми пише е негова. Понеделник може да си е отмонтирате. При невъзможност за взимане/демонтиране от първия проявил интерес в рамките на 2-3 дни, следващия който е писал ще го получи. Тъй като времето малко ме притиска, моля да пишат само хора който могат да дойдат да си е вземат В противен случай отива в боклука Link to comment Share on other sites More sharing options...
TER Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 17 hours ago, Benq said: За да няма обърквания - Първият който ми пише е негова. Понеделник може да си е отмонтирате. При невъзможност за взимане/демонтиране от първия проявил интерес в рамките на 2-3 дни, следващия който е писал ще го получи. Тъй като времето малко ме притиска, моля да пишат само хора който могат да дойдат да си е вземат В противен случай отива в боклука 17 hours ago, Benq said: За да няма обърквания - Първият който ми пише е негова. Понеделник може да си е отмонтирате. При невъзможност за взимане/демонтиране от първия проявил интерес в рамките на 2-3 дни, следващия който е писал ще го получи. Тъй като времето малко ме притиска, моля да пишат само хора който могат да дойдат да си е вземат В противен случай отива в боклука Ако никой не ме е изпреварил? Проявявам интерс. Харесва ми обзавеждането и имам нужда да го взема.Мога да дойда и да си го разглобя и транспортирам в рамките на указания срок Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benq Posted July 28, 2019 Author Share Posted July 28, 2019 2 hours ago, TER said: Ако никой не ме е изпреварил? Проявявам интерс. Харесва ми обзавеждането и имам нужда да го взема.Мога да дойда и да си го разглобя и транспортирам в рамките на указания срок Zdravei, pisaha mi 2-ma choveka, ako nqkoi ot tqh ne go vzeme tvoe e! Veche 3-ma choveka obshto mi pisaha za obzavejdaneto koeto mislq che e palno dostatachno. Shte pomolq da se zakluchi temata i shte q vzeme edin ot 3-mata kato shte sledvam reda na pisaliq parvi, vtori i tn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.