Jump to content
BulForum.com

Какво правите по това време на нощта?

w-e-s-t-4-o

Recommended Posts

Ами по това време правя най-различни работи.Специално снощи по времето на пускане на темата се наливах с ракия като за световно.А иначе седя пред компютъра и ровя из форума,наливам се някъде с ракия,гледам телевизия,правя Бекс,ям,пикая,абе много работи правя към 12 часа

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply
гледам Ал Бунди!:P

Muaaaxaxaxa moi 4ovek... :punk

Sno6ti se bazikax iz razni site-ove ,piex biri4ka, gledax dve film4eta, dosta vreme se 4udex ko praa v toq internet sled kato 2 ne vijdax ama sarce ne mi dava6e da izkliu4a starata 6taiga... :love

Em kakto obiknovenno estestveno.. :devil

emi az poprincip sled 5 rqdko stoq, no dnes mi se naloji ,za6toto preigravah Manaan nivoto ot knights of the old republic(za da vidq kak da ubiq onaq riba bez da otrovq ekosistemata :) ), posle zabelqzah v replayers.com ,4e bulgaria bila franciq esn 4:1 , no sled kato gledah blizo 20-te replaya, zabelqzah ,4e sa razmeneni cifrite....takiva raboti pravq do 5. Aide da zakusvam.... :D

И аз не оставам по-назад от вас. На последък като се замисла не съм си лягал по рано от 5АМ. И по цяла нощ рова това Пс чета новини. По това време ми идва музата за квото и да е. През деня не мога да права нищо, Абе с две думи Нощна Птица :)

Обикновено не съм вкъщи...мотам се някъде по пловдивските барове и заведения...

А когато съм си тук слушам музика...гледам филми...гледам телевизия...понякога чета,но рядко,защото съм в една стая с брат ми и не мога да държа лампата светната,ако той иска да спи...седя на терасата...а конкретно тази вечер говорих по телефона до сега...

Аз сега лично не мога да отвора www.data.bg не знам защо е така но не мога искам да сваля някой песни. Иначе си направих фтп-сървър и сега пооправям настройките. :)

...седя на терасата...

:happy: ...терасата ми е любимо и на мен...слушам си музика..пък и имам гледка към три тепета ;)...приятно е...и до преди малко бях там, ама нещо студено ми стана...

...иначе гледам Дискавъри или си пускам нещо по-ембиънт и си чета...

IRC+музика....много музика и по-малко chat...всяка вечер...

До 2 се въртях в леглото и се опитвах да си внуша, че спя. Не подейства. Станах и поиграх малко Heroes. После пак се опитах да заспя. Отново неуспешно. Обаче Heroes ми писна и си останах в леглото. Сам...Даже и плюшена играчка си нямам...

Направих отчет на живота си. Стигнах до извода, че това моето не е живеене...

praktikuvam NightLife .. vse oshte e toplo i pravim tigeli po glavnata s kompaniqta dokato reshim v koe zavedenie da sednem .. no tova zasajalenie samo prez vakanciite prez drugoto vreme pove4e u4ene :-)

от 12 30 вечерта до към 3-5 обикновено слушам музика и си пиша с приятели в IRC и ICQ, или пък седя на терасата и говоря по телефона или пък седя на терасата и чопля семки слушайки музика. много обичам да седя на терасата и да гледам в пространството. тогава ми е супер кеф. седя и си мисля за всичко. а ако подухва ветрец още по-добре. няма никой по улиците, само някой друг пиян минувач. жестоко е!

Терасата-това е Мястото.И за мен е нещо култово.Жалко,че не винаги е топло иначе всяка вечер щах да съм там.Седиш си на тъмно,мислиш си и се кефиш.Жестоко

Аз гледам филми и определено любов с любимия човек

Mi i az vikam luibov da ima pove4ko nqma da e lo6o!! :D

Lan Party в нас. С участието на:

Моя милост

Xciter

lud::perko

Baba_qga

Referral за снимки и три филмчета: http://play.evrocom.net/dl/incoming/perko&...004-08.09.2004/

Човекът, който се трепе със скейта не съм аз, а Xciter.

От 3 месеца по тва време си допивам бирата и лягам,щото яко бачкане ме чака.А преди беше живот.Цяла нощ обиколки из Пловдивските кръчми и барове,но тогава работи след обяд.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...