Jump to content
BulForum.com

Какво правите по това време на нощта?

w-e-s-t-4-o

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Блея из форумите или ще гледам някое филмче :)

//оффтопик

Пак гепена тема от дата.бг :P

Поне малко да беше променил заглавието хихи :wir

Posted Today, 00:15 AM

аз лично блея и ми се доспа и смятам да лягам

Като гледам часа на поста много ми се ще да попитам "На това нощ ли му казваш?" :P За мен нощта започва някъде около 3. По това време (твоята 'нощ' обикновено работя(днес по изключение-не)...до към 'моята нощ' :P Около 3 се включвам във форума да разгледам как е хавата. После евентуално пак поработвам 2-3 часа или ако съм по-свободен поцъквам малко Тhief или Painkiller i okolo 6-7 часа си лягам....уф...май излязох от темата и си казах целия график - Sorry! :lol:

Слушам концерти на Dream Theater и гледам FBI Files по Discovery и си мислят за един човек от другия пол :)

:)) imam neshto obshto s teb no ne e v slushaneto na koncerti na dream theater ili fbi files po discovery .. i az si mislq za edin 4ovek ot drugiq pol .. daje ne samo po tova vreme na noshta a po cql den :thumbs-up: :shy: :hump: :blush: a ina4e drugo pravq primerno ili sam navun s priqteli po barove i drishkoteki ili gledam filmi i forumi , 4atq , igraq i t.n. :)

Слушам концерти на Dream Theater и гледам FBI Files по Discovery и си мислят за един човек от другия пол :)

:)) imam neshto obshto s teb no ne e v slushaneto na koncerti na dream theater ili fbi files po discovery .. i az si mislq za edin 4ovek ot drugiq pol .. daje ne samo po tova vreme na noshta a po cql den  :thumbs-up:  :shy:  :hump:  :blush: a ina4e drugo pravq primerno ili sam navun s priqteli po barove i drishkoteki ili gledam filmi i forumi , 4atq , igraq i t.n. :)

Зе да ми става скучно, я разкажете за тия хора от другия пол или дайте снимки и аз да си помисля за тях ;) :P ;) :P :tongue

"Нощен живот"

Допивам поредното в поредния бар и може би се насочвам към друг.

(ако нямам изпити или не съм прекалил)

Чета глупости по форума.... вместо да спя.....

Абе аз акъл имам ли? :bgrin:

Аз лично чакам Теди Кинг да почне да си задава риторични въпроси из форумите :) А и си допивам бирата и се наслаждавам на спокойствието, което имам в къщи :P

:wub: :wub: rabotq...i qvno kibi4a v nqkoi forum 4akam nqkoi deto nqma kvo da prai da pusne porednata smislena temi4ka ;) vmesto da mi otgovori na PM sho ne mi se e obadil da ne svalqm REQUESTA ! :)

mislq za edin 4ovek ot sushtiq pol...

Гледам глупостите из форума и си мисля че от утре трябва да почна да си лягам по-рано щото на сутринта трябва да ставам за училище:zzz .Ама и на следващия ден пак същата хава.И така става че успявам да спа само по 4 часа на ден :wacko: :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...