Jump to content
BulForum.com

tarsq slednite 4asti za pc

Recommended Posts

Athlon 2000+ - 65$

RAM 256MB DDR/400Mhz - 45$

64 MB ATI RADEON 7000 - 42$

AGP8X 128/64 DDR ATI RADEON 9200 - 55$

Floppy - 5лв. втора употреба :)

Единствено флопито е втора употреба. Другите компоненти са НОВИ

0899-35-16-74 Дилян

IRC - /q I\0_Error

ICQ - 348103823(рядко влизам)

Ще погледна пак. Най-вероятно видеото мога да открия втора рака. Има вероятност и за RAM ама за процесор незнам. Иначе кутия без захранване за Big незнам ама има едни ламарини по 6-7лв. :) дето не ги знам какви са. Ако има нещо по-запазено ще пиша.

Имам една "кутиика"....биг тауър от сървър КОМПАК. Лошото е че не е стандартна и ще трябва малко да се потрудиш за да можеш да си сложиш нещата в нея. :D Значи захващачите на дъното не са за стандартно АТХ, но ...2-3 дупки....2-3 болта и може да се направи. Ако ти се занимава пиши един ПМ.

Ето снимки

1.jpg

2.jpg

ok ste 4akam da vidim kvo ste namerish

i prodaljavam da tarsa etoi tezi dva panela za gigabyte 7VAXP

eto i snimki

SURROUND-KIT-snimka

SPDIF snimka

/offtopic tezi "paneli" vyrvqt sys dynoto ti (VAXP) Samo za VAX i VA ne vlizat v komplektaciqta. Az sym s VAX i poznai kolko zor vidqh dokyde gi namerq. Pisah trogatelen mail na Gigabyte i ottam mi pratiha SURROUND KIT-a. Ta proveri v specifikaciqta s kakva komplektaciq e dynoto ti i ako e trqbvalo da gi ima - si gi iskai ot firmata, ot koqto si gi kupil!

Пратиха ми ги по DHL.

Писах им, че никаде в БГ нещат да ми продадът, въпреки, че в книжката пише "обърнете се към най-близкия доставчик". Питах колко пари ще ми искат и те ми отговориха, че вече пътува към адреса, които съм им дал и че са щастливи задето съм им клиент :)

Е, а аз съм 3-но по-щастлив от тях :)

Сега пред мен има едно дърто дъно с вграден звук. Та аудио изхода е с подобен накрайник, с доста повече изводи, но ако се разглоби и презапой... Потърси дали няма да немериш и ти нещо такова...

Другата идея която ми идва е да се разровиш в кашоните на ТСМ-а. Там също съм виждал накраиници от тоя род. А женски накраиници има във всеки магазин за електроника. Закрепи ги на кутията по отворите за допълнителни вентилатори.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...