Sanemi Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 Tarsq programa, koqto da konvertira avi v mpeg, ama da ne e mnogo slozhna, edinstvennoto vazhno iziskvane e da moga da mu zadam novata rezoluciq na faila , koito shte polucha nakraq. Naprimer imam AVI klip s rezoluciq 800 x 600, obahce iskam da go prevurna v mpreg 300 x 200 - tfa e samo primer. Drugiq mi vapros e: Ima li programa, s koqto moga da promenq bitreita na dadena mp3ka. Naprimer mp3 256 kbit da q napravq 128 kbit. Mislih varianta purvo da prevurna mp3to v wave i posle v mp3 sus zhelaniq bitrate, no rezultata shte bude koshmaren, za tfa molq vi kazhete sushtestvuva li takoa chudo na prirodata mp3 to mp3 Tretiq mi vupros e....predi malko PCto zabi i naprai koshmaren restart, na flashgeta svalqh edin film i beshe na 90 %. SLed restarta gledam vvu flasha vutre nema nishto Inache v papkata v koqto praveh download ima nqkakav stranen fail s imeto na filma...ima li spasenie ili trebe da svalq na novo celiq film ? Thx in avans Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 С тази програмка може да конвертираш avi в mpeg WinMPG Video Convert за 2 въпрос невиждам смисал от намаляване на битрейта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanemi Posted September 4, 2004 Author Share Posted September 4, 2004 С тази програмка може да конвертираш avi в mpegWinMPG Video Convert за 2 въпрос невиждам смисал от намаляване на битрейта. <{POST_SNAPBACK}> Sega shte q svalq da vidim dali shte moga i d apromenq rezoluciqta na mpeg faila A otnosno bitreita, iskam da go namalq maximalno za da sa mi po malki mp3kite kato razmer. A za tretiq vupros nishto ne kaza Mersi za helpa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted September 4, 2004 Share Posted September 4, 2004 sa miya winamp moje da si go napravi tova dori bez plugini , otivash na options>preferences>plugins>output>nulsoft diskwriter plugin i ottam go naglasyash kazvash na flashgeta da prodylji downloada (ne tryabva da si pipal nishto po filma obache i da e fayla tam , kydeto go pomni flashgeta). Ako taka ne stava , mojesh da si doizgledash kolkoto si svalil , kato napravish nov index na fayla (pyrvo mu smenyash razshirenieto da e avi) s programkata DivFix - mnogo e lesno. spirash downloada Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 za tretia vapros,v menuto na flashget : File > Open Databse > Izbirash All Files (*.*) i ot failovete nai veroiatno shte bude Default.bk1.. ako ne po4vash gi nared Default.bkx dokato ne se pokaji iz4eznalia list ot failove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.