Jump to content
BulForum.com

Tursq edni programi

Sanemi

Recommended Posts

Tarsq programa, koqto da konvertira avi v mpeg, ama da ne e mnogo slozhna, edinstvennoto vazhno iziskvane e da moga da mu zadam novata rezoluciq na faila , koito shte polucha nakraq. Naprimer imam AVI klip s rezoluciq 800 x 600, obahce iskam da go prevurna v mpreg 300 x 200 - tfa e samo primer.

Drugiq mi vapros e: Ima li programa, s koqto moga da promenq bitreita na dadena mp3ka. Naprimer mp3 256 kbit da q napravq 128 kbit. Mislih varianta purvo da prevurna mp3to v wave i posle v mp3 sus zhelaniq bitrate, no rezultata shte bude koshmaren, za tfa molq vi kazhete sushtestvuva li takoa chudo na prirodata mp3 to mp3 :)

Tretiq mi vupros e....predi malko PCto zabi i naprai koshmaren restart, na flashgeta svalqh edin film i beshe na 90 %. SLed restarta gledam vvu flasha vutre nema nishto :( Inache v papkata v koqto praveh download ima nqkakav stranen fail s imeto na filma...ima li spasenie ili trebe da svalq na novo celiq film ?

Thx in avans :)

С тази програмка може да конвертираш avi в  mpeg

WinMPG Video Convert

за 2 въпрос невиждам смисал от намаляване на битрейта.

Sega shte q svalq da vidim dali shte moga i d apromenq rezoluciqta na mpeg faila :)

A otnosno bitreita, iskam da go namalq maximalno za da sa mi po malki mp3kite kato razmer.

A za tretiq vupros nishto ne kaza :(

Mersi za helpa :)

sa miya winamp moje da si go napravi tova dori bez plugini , otivash na options>preferences>plugins>output>nulsoft diskwriter plugin i ottam go naglasyash

kazvash na flashgeta da prodylji downloada (ne tryabva da si pipal nishto po filma obache i da e fayla tam , kydeto go pomni flashgeta). Ako taka ne stava , mojesh da si doizgledash kolkoto si svalil , kato napravish nov index na fayla (pyrvo mu smenyash razshirenieto da e avi) s programkata DivFix - mnogo e lesno.

spirash downloada

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...