velikiat Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Kajete sajt za sms do mtel(ako ima de) <{POST_SNAPBACK}> mtel.bg first register Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Ъъъъ,Shmi ,Shumacher , hodi napravi niakoia obikolka i ostavi misleneto na profesionalistite (ne viziram sebe si,az ne moga da mislia,ne se i opitvam).Ta po temata - ne sa +/- niakoi iuzer ,dosta poveche se - nima ne znaesh kolko burzo se razprostraniava informaciata ,osobeno po internet... I shtom smiatash ,che ot chujbina polzvat usileno podobni bezplatni site-ove , vlez v niakoi chujd forum i popitai za takuv? Posle mi pusni na PM otgovoryt im <{POST_SNAPBACK}> Абре, +/- някой юзър го казах съвсем образно. Имам в предвид, че на общия фон България е малка страна и едва ли ще претоварим сървърите им :Р Сеш са? И не ми говори, че на запад такива сайтове не се ползват. Едно на ръка, че авантата си е аванта на всякъде и второ, че ако не си забелязалa този сайт има безплатен брой SMS-и само в началото, после се иска заплащане. Виж - ако Глобул спрат този номер е друго нещо. Но нека не бъдем егоисти в края на краищата. И още нещо - nick-а ми няма нищо общо с Шуми :о) peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Абре, +/- някой юзър го казах съвсем образно. Имам в предвид, че на общия фон България е малка страна и едва ли ще претоварим сървърите им :Р Сеш са? И не ми говори, че на запад такива сайтове не се ползват. Едно на ръка, че авантата си е аванта на всякъде и второ, че ако не си забелязалa този сайт има безплатен брой SMS-и само в началото, после се иска заплащане. Виж - ако Глобул спрат този номер е друго нещо. Но нека не бъдем егоисти в края на краищата. И още нещо - nick-а ми няма нищо общо с Шуми :о) peace има... ама само 8. преди бяха 500. Сеш ли са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 има... ама само 8. преди бяха 500. Сеш ли са? <{POST_SNAPBACK}> И според тебе т'ва е щ'от бай ти Кирил от съседната махала е взел да праща повече SMS-и на Пена съседката ли?! Спорът е излишен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 И според тебе т'ва е щ'от бай ти Кирил от съседната махала е взел да праща повече SMS-и на Пена съседката ли?! Спорът е излишен. ами всъщност е точно за това. защото сайта преди пращаше за 10 секунди sms-a. после го видях в един форум.. почна да се бави по 2-3 минути. после всички почнаха да го ползват, започна да се бави по 30-40 минути даже да не пристига понякога и изведнъж страницата спря и след 2 дена пак тръгна с намален брой кредити и увеличен брой кредити за изпращането на 1 sms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 ами всъщност е точно за това. защото сайта преди пращаше за 10 секунди sms-a. после го видях в един форум.. почна да се бави по 2-3 минути. после всички почнаха да го ползват, започна да се бави по 30-40 минути даже да не пристига понякога и изведнъж страницата спря и след 2 дена пак тръгна с намален брой кредити и увеличен брой кредити за изпращането на 1 sms. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 elementarno Watson ,site-a shte prosushtestvuva poveche vreme ,blizko e do akula......i ostavi misleneto na profesionalistite (ne viziram sebe si,az ne moga da mislia,ne se i opitvam)... Хем близко до акъла, хем не можел да мисли. Човека с тоалетните комплекси, вземи реши на умен ли ще се правиш или на тъп. А изказването ти за комплексите и къде ги избиваш ме кара да смятам, че мирогледа ти се ограничава с преживяванията в кухнята и тоалетната. А и освен това, как мога да си изкарам документ за професионален мислител? Или за човек, който мисли професионално? Щото нали мисленето за професионалистите било. И какво означава професионалист? Да не би да има такава специалност в училищата или университетите? Не ти пожелавам да можеш да се погледнеш отстрани, защото може да е пагубно за твоя личен микро-космос. А иначе по темата, хора, в час ли сте, или поне тези от вас, които смятат, че първо, ще успеят да укрият една интернет-аванта и второ, че това ще помогне кой-знае колко? И ако считате, че сте в час (уверен съм, че е така) - вярвате ли си ? :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 elementarno Watson ,site-a shte prosushtestvuva poveche vreme ,blizko e do akula......i ostavi misleneto na profesionalistite (ne viziram sebe si,az ne moga da mislia,ne se i opitvam)... Хем близко до акъла, хем не можел да мисли. Човека с тоалетните комплекси, вземи реши на умен ли ще се правиш или на тъп. <{POST_SNAPBACK}> Uvajavam jelanieto ti da se pravish na ostroumen i interesen , no kolkoto i da se opitvam da buda toleranten , shte triabva da ti oponiram... Ti ako si mislish ,che tova da imash akul e niakakvo paranormalno iavlenie... hodi procheti malko knijki po biologia i anatomia... Shto se otnasia do misleneto - kachestvenata misul e dosta nedostijimo ,"profesionalno" poniatie ,do chieto raztulkuvane ti skoro dori niama da se dokosnesh sudeiki po nachina ti na razsujdenie.V osnovite na kachestveno misleshtia chovek leji toleransut i osmislianeto na hiliadi gledni tochki Mikro,ne ,ami makro-kosmosut mi e dosta obshiten ,iavno po obshiren i ot tvoia ,zashtoto na men ne mi se nalaga da se sebeiztukvam chrez stihopletnichestvo v niakakvi forumi i irc kanali... Mirogleda mi opredeleno v goliama stepen se svurzva s xraneneto mi.s toaletnata ne - tia e prosto nujen otvod... no s xraneneto -Da, chrevougodnik sum.S legloto mi sushto -prekarvam sredno po 10 chasa dnevno tam. I o,da,viarvam si.Az uspiax da ukria site-a tochno tolkova vreme ,kolkoto mi beshe nujno.Veche dori ne znam raboti li ,zashtoto ot niakolko meseca ne go polzvam.Dori i da raboti , 100% shte posledva sudbata na infan.ru i mnogo drugi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.