divanov Posted April 12, 2019 Share Posted April 12, 2019 нещо като това: https://www.olx.bg/ad/elektricheski-skuter-ts-emal-800w-s-registratsiya-2019-CID360-ID7DCWR.html но втора ръка или ново но под 1000лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 24, 2019 Share Posted April 24, 2019 За този тип който си показал от линка, задължително се изисква регистрация, а от там и застраховки, категория и тн..... далавера е само данъка 0лв. Батерийте също не са евтини и си ограничен в пробега. За мен лично, ако ще се кара по пътната мрежа в града, по-добре си вземи 50сс миксер, така ще се движеш нормално с трафика Ако го търсиш за придвижване по велоалейте, тази също не става. В момента имам две електрички за продаване, които са чудесен вариант за велоалейте и имат приличен пробег с един заряд. Това е по-евтината , а тази е малко по-скъпата Ако имаш някакви други въпроси за електричките питай, карам такива из града вече 5-та година Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted May 4, 2019 Author Share Posted May 4, 2019 Взех си тази от линка супер е возим се двама възрастни без проблем. Тъй като има педали и се кара само на първа скорост е под 500W и не вдига повече от 25, влиза в законовата рамка и няма нужда от регистрация виждали са ме полицаи няколко пъти по велоалеите никакъв проблем. Дори се уговорих с колегите да продавам такива в магазина ми, защото много съм доволен. Имат си гаранция и документи за регистрация ако някой много иска да се презастрахова... На който му е интересно може да заповяда за оглед и тест. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.